» » » Як відключити роумінг на "мегафоні"?

Як відключити роумінг на "мегафоні"?

Як відключити роумінг на

Роумінг дає можливість користувачам "Мегафона" знаходитися завжди на зв`язку зі своїми близькими і рідними, навіть коли ви за межами свого регіону. Роумінг оператора "Мегафон" має досить велику зону покриття, це дає можливість залишатися на зв`язку, перебуваючи навіть за межами країни.

Як відключити роумінг на "Мегафоні"? Для того щоб відключити роумінг на своїй сім-карті, можна скористатися одним із способів. Перший з них - зайти на офіційний сайт оператора "Мегафона". Перед тим як туди зайти, необхідно отримати пароль, набравши зі свого телефону наступну команду - * 105 * 00 # Виклик. Через деякий час вам прийде повідомлення, в якому і буде перебувати ваш пароль. В якості пароля можна скористатися і PUK 1.

Зайшовши на сайт, відкрийте «Сервіс-гід». Знаходиться він на головній сторінці сайту Мегафона в низу. Далі система запропонує ввести номер свого мобільного, пароль (отриманий в повідомленні) і код з картинки. Якщо дані введені правильно, натисніть кнопку "Увійти".

Перед вами відкриється невелика панель, вам потрібно знайти вкладку з написом "Управління послугами і тарифами". У списку, знайди підключений у вас роумінг, натисніть на нього і виберіть пункт "Відключити". Після всіх цих операцій послуга буде автоматично відключена.

Другий спосіб - це дзвінок до Центру обслуговування. Номер для дзвінка наступний - 0500. Оператору потрібно буде надати інформацію про сім-карті, тобто ініціали її власника.

Користуючись цією інструкцією, відключити послугу "Мегафон роумінг" не складе труднощів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!