» » » Як відключити інтернет на мегафон?

Як відключити інтернет на мегафон?

Як відключити інтернет на Мегафоні?

Багато користувачів мобільного зв`язку, що надається компанією «Мегафон», яка є найбільшим мобільним оператором в Росії, зауважують, що з їх рахунки поступово відходять гроші навіть тоді, коли вони залишають телефон вдома і не користуються ним. Можливо, що колись ви підключали якусь послугу і зовсім забули про неї. Напевно, таке трапляється з багатьма. Якщо ви зараз згадали, що підключили безлімітний інтернет, яким зараз не користуєтеся, то ця стаття для вас! Розглянемо, як відключити інтернет на Мегафоні.

Все досить просто. У Мегафона безлімітний інтернет відключити можна, набравши лише невелику комбінацію цифр. Варто врахувати, що для кожного пакета потрібно відправляти різний запит, так що якщо ви не пам`ятаєте, що підключали спочатку, раджу спробувати кожну команду. Гірше точно не стане!

  1. Якщо ви активний користувач Opera Mini і вибрали пакет, пов`язаний з цією програмою, то набирайте * 105 * 235 * 0 # і натисніть дзвінок (натискати на дзвінок потрібно і після команд, описаних нижче).
  2. Є безліч пакетів, в які входить мобільний інтернет. Навпроти кожного тарифу зазначено, яку комбінацію символів слід набрати для відключення інтернету:
  3. «Базовий»: * 236 * 1 * 0 #;
  4. «Практичний»: * 753 * 0 #;
  5. «Оптимальний»: * 236 * 2 * 0 #;
  6. «Прогресивний»: * 236 * 3 * 0 #;
  7. «Максимальний»: * 236 * 4 * 0 #.

Підтвердження про відключення послуги прийде вам з СМС-повідомленням. Варто врахувати, що у кожного регіону є свої тарифні плани і свої коди для відключення будь-яких послуг. У будь-якому випадку, раджу зателефонувати технічної підтримки «Мегафона» і дізнатися у оператора подробиці про ваш тариф і підключених додаткові послуги.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!