» » » Як підключити смс на мегафон?

Як підключити смс на мегафон?

Як підключити СМС на Мегафоні?

Якщо ви любите викладати свої думки в письмовому вигляді або просто вважаєте за краще не дзвонити, а писати SMS-повідомлення. Користуючись мобільного мережею «Мегафон», ви можете підключати додаткові пакети повідомлень «SMS-Мегафон» для комфортного їх використання.

види пакетів

Перед тим як підключити смс на Мегафоні, для початку потрібно вибрати вид пакета: для разового використання або ж періодичний.

Якщо ваш вибір зупинився на пакеті разовому, тоді досить пам`ятати, що ви можете відправляти заздалегідь обрану кількість повідомлень абонентам «Мегафона» або інших мобільних операторів по вже фіксованому заздалегідь тарифу. Послуга оплачується раз в місяць, вартість залежить від кількості обраних SMS.

Є три види SMS-пакетів:

  • «SMS S» - це пакет з 100 повідомлень, вартість яких становить всього 75 рублів. Щоб замовити і підключити цю послугу, вам досить набрати з мобільного коротку комбінацію * 572 * 1 # і виклик.
  • «SMS M» дає можливість відправляти 300 повідомлень за 150 рублів на місяць. Якщо ви часто користуєтеся SMS, тоді цей пакет саме для вас. Для його підключення набирайте * 572 * 2 # і клавішу виклику.
  • «SMS L» - пакет для найактивніших, який дозволяє використовувати 600 повідомлень на місяць всього за 240 рублів. Користуйтеся найбільш вигідною пропозицією.

При підключенні одного з перерахованих вище пакетів плата за користування стягується відразу і далі автоматично після закінчення місяця. Повідомлення, які ви не використовували, не переносяться: після закінчення періоду користування вони анулюються. Відправлення таких повідомлень діє тільки на території домашнього регіону.



  • Є можливість підключати послугу «SMS XL» - щоденне пропозицію. Оплачуєте тільки за день користування, а решту повідомлення після закінчення доби також анулюються.

Можливість підключення відразу двох будь-яких SMS-пропозицій відсутня. Для того щоб відключити послугу, достатньо набрати * 572 * 0 # і клавішу виклику.

Детальніше про підключення смс на Мегафоні читайте в статті Як підключити СМС-Мегафон.

Якщо ви хочете підключити Інтернет, то необхідно ознайомитися зі змістом статті Як підключити Інтернет на Мегафоні.

Інші статті можна знайти в розділі Мегафон.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!