» » » Мегафон: як підключити xs?

Мегафон: як підключити xs?

Мегафон: як підключити XS?

Опції мобільного Інтернету останнім часом стали дуже популярні, і даний факт пояснюється двома причинами. По-перше, "розумні" девайси стали доступнішими, по-друге, оператори зв`язку провели модернізації мереж, і тепер можуть надавати абонентам швидкий і недорогий Інтернет. Опції мобільного Інтернету, як правило, пропонуються у вигляді пакетів трафіку різного об`єму, і найбільш затребуваними поки залишаються міні-пакети. Одним з таких пакетів є "Інтернет XS" від Мегафон. У цій статті розповімо про особливості опції, а також про те, як її підключити.

Умови та вартість опції

Опція "Інтернет XS" - це 70 Мб трафіку щодня на необмеженої швидкості за 7 рублів на добу. Підключається опція безкоштовно.

Варто відзначити, що після закінчення пакета 70 Мб доступ в мережу не припиняється, однак швидкість доступу знижується до 64 Кбіт / сек. Таким чином, "Інтернет XS" - це, по суті, безлімітний Інтернет, але потрібно розуміти, що на швидкості 64 Кбіт / сек ви зможете працювати, тільки якщо у вас дуже міцні нерви.

Важливо! Опція діє тільки в домашньому регіоні! У роумінгу плата за користування Інтернетом знімається згідно з роумінговими розцінками вашого тарифного плану.

підключення

Для підключення опції "Інтернет XS" є кілька способів:

  • відправка USSD-команди * 236 * 0 #;
  • дзвінок в інформаційно-довідкову службу по номером 0500;
  • підключення за допомогою "Особистого кабінету";
  • відвідування найближчого салону оператора.


Щоб відключити опцію, можна також скористатися всіма перерахованими вище способами, однак USSD-команда в даному випадку буде такий - * 236 * 0 * 0 #.

Продовж швидкість

Якщо ваш добовий трафік вичерпано, але вам все ще необхідний доступ в мережу на швидкій швидкості, ви можете підключити спеціальну опцію "Продовж швидкість".

Опція "Продовж швидкість" надає абонентові ще 70 Мб трафіку на необмеженої швидкості. Підключення опції обійдеться в 19 рублів.

Чи вигідно?

Пакети мобільного трафіку, безумовно, економічне рішення для тих, хто користується Інтернетом постійно. Вартість 1 Мб Інтернету для абонента, у якого не підключений пакет трафіку, становить 9 рублів. У випадку з пакетом "Інтернет XS" 1 Мб трафіку обходиться в 10 копійок! Так що, вигода очевидна.

Читайте також і інші статті з розділу Мегафон:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!