» » » Як перевірити трафік на мегафон?

Як перевірити трафік на мегафон?

Як перевірити трафік на Мегафоні?

Сучасний користувач вже не може прожити без мобільного інтернету, а там, де є попит, з`являється і пропозиція. Сьогодні оператори стільникового зв`язку пропонують безлімітні пакети Інтернету для мобільних пристроїв. Однак цей безліміт умовний, після досягнення певного порогу швидкість доступу в мережу знижується. Для того щоб цей момент не настав для користувача несподівано, існують різні комбінації для перевірки залишків трафіку. У цій статті розповімо про те, як перевірити залишки трафіку абонентам "Мегафон".

способи

Існує кілька способів для перевірки залишків трафіку:

  1. набрати комбінацію * 558 #, далі виклик, після чого інформація про залишки трафіку буде надіслана Вам по SMS.
  2. якщо не хочете чекати SMS, але у вас є можливість швидкого доступу в мережу, скористайтеся "Сервіс-Гідом".
  3. якщо немає доступу в інтернет і не хочете чекати SMS, зателефонуйте в Центр підтримки "Мегафон" за номером 8-800-550-05-00.

У тому випадку, якщо трафік закінчився раніше, ніж вам того хотілося б, можна активувати опцію "Продовж швидкість", для чого необхідно вислати на номер 00-01-05 SMS c текстом 75, і вам буде активований на добу пакет 75 Мб.

Оператор звертає увагу, що інформація про списання трафіку Мають місце затримки, а тому в SMS і "Сервіс-Гіді" можуть значитися застарілі дані. Для отримання актуальної інформації зверніться до Центру обслуговування.

Про те, як уточнити залишок хвилин в пакеті, читайте в статті Мегафон: як дізнатися, скільки хвилин залишилося.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!