» » » Як підключити пакет смс мтс?

Як підключити пакет смс мтс?

Як підключити пакет смс МТС?

Щоб більш вигідно користуватися мобільним зв`язком і частіше спілкуватися з друзями і рідними, Мтс створив спеціальний сервіс пакетів послуг. Дуже поширеною і популярною серед клієнтів є послуга пакет смс. Давайте розглянемо, як підключити пакет смс МТС.

Перший спосіб - це скористатися послугою «Інтернет-помічника» і, зайшовши в свій особистий кабінет на сайті МТС, замовити цю послугу і оплатити її. Можна підключити як разові смс-пакети, так і періодичні смс-пакети, які оновлюються в міру використання.

Другий спосіб - це відправити смс на номер * 111 * 050 # - вартість такого пакета 70 рублів, в пакет входить 50 смс * 111 * 0100 # - ціна 120 рублів, обсяг пакета 100 смс. Такі дії необхідно провести, якщо вам потрібен періодичний смс-пакет, якщо ж ви бажаєте скористатися послугою один раз, то відправте смс на номер * 111 * 444 * 50 # або * 111 * 444 * 150 #, якщо ви хочете отримати пакети 50 або 150 смс.

Крім платних пакетів послуг, будь-який абонент МТС, зареєстрований в сервісі «МТС бонус», може замовити собі пакети смс безкоштовно. Розглянемо, як підключити смс пакет МТС бонус.

Спочатку потрібно зайти на офіційний сайт МТС в розділ «МТС-бонус», де авторизувавшись в особистому кабінеті, ви зможете побачити кількість балів, яку ви можете витратити. У списку винагород виберіть «Пакет смс» і натисніть «підключити». Дана операція займе у вас всього кілька хвилин, і ви зможете абсолютно безкоштовно спілкуватися за допомогою смс з друзями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!