» » » Мтс: як підключити безкоштовні смс?

Мтс: як підключити безкоштовні смс?

МТС: як підключити безкоштовні смс?

Якщо ви активно використовуєте смс для спілкування зі своїми друзями, можете взяти участь в заохочувальної програмі від МТС, яка називається МТС-Бонус. Накопичені бали можна обміняти на пакет смс або ж на інші послуги оператора мобільного зв`язку.

Таким чином, ви зможете безкоштовно відправляти короткі повідомлення зі свого телефону іншим абонентам. Отже, якщо ви хочете дізнатися, як підключити безкоштовні смс, то інформація в цій статті буде для вас актуальна.

Як підключити пакет безкоштовних смс

Для початку вам потрібно дізнатися, який у вас тарифний план. Для цього можна зателефонувати оператору МТС по телефону 0890. Дочекавшись відповіді, ви зможете уточнити, чи надаються вам безкоштовні смс повідомлення в рамках вашого тарифного плану.



Також можна стати учасником програми МТС-Бонус, про яку ми вже говорили.

  • Якщо ви хочете підключити 25 безкоштовних смс, то потрібно набрати комбінацію «* 707 * 41» і натиснути кнопку виклику. Для цього вам необхідно мати 50 бонусних балів.
  • Якщо у вас на рахунку є 90 балів, то можна підключити 50 безкоштовних смс, набравши комбінацію «* 707 * 42», після чого натиснути кнопку виклику.
  • Щоб підключити 100 безкоштовних смс, наберіть комбінацію «* 707 * 43» і натисніть кнопку виклику. На цю послугу ви витратите 150 бонусних балів.

Щоб підключити безкоштовні ММС, наберіть наступні команди:

  • 10 ММС ви отримаєте за 45 балів, набравши комбінацію «* 707 * 51» і кнопку виклику.
  • 25 ММС можна підключити за 90 балів. Наберіть «* 707 * 52» і натисніть кнопку виклику.
  • 50 ММС коштують 120 бонусних балів. Щоб активувати, наберіть комбінацію «* 707 * 53 і кнопку виклику.

Якщо ви користуєтеся послугами МТС, то вам можуть бути цікаві статті розділу МТС на нашому сайті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!