» » » Як підключити безлімітні смс?

Як підключити безлімітні смс?

Як підключити безлімітні СМС?

Щоб абоненти ні в чому собі не відмовляли в плані спілкування, мобільні оператори придумують нові послуги. Однією з найбільш затребуваних є опція «Пакет СМС». Про те, як замовити послугу у різних операторів зв`язку, читайте в нашій статті.

Замовити пакет смс в МТС

Ця компанія пропонує кілька видів пакетів СМС.

періодичні пакети

Пакет буде автоматично продовжуватися щомісяця до тих пір, поки користувач не вирішить відключити послугу. Можна замовити пакет на 100, 300, 500 або 1000 смс.

Щоб замовити даний вид СМС, потрібно відправити повідомлення зі свого телефону наступного формату (для Московського регіону): * 111 * 0100 #. Якщо потрібні 300 або більше СМС, то замість цифри 100 вписуйте 300, 500, 1000. Далі натисніть кнопку виклику. Плата спишеться відразу після замовлення пакету і далі буде стягуватися 1 числа кожного нового місяця. Невикористані СМС згоряють.

разові пакети

Цей пакет підключається строком на 1 місяць і далі автоматично відключається. Після цього абонент має можливість знову замовити послугу. У пакет може входити 50, 150 або 300 СМС.



Для замовлення разового набору повідомлень відправте зі свого телефону наступний запит (для Московського регіону): * 111 * 444 * 50 #. Замість цифри 50 ви можете підставити число 150 або 300, щоб замовити більше СМС. Після набору комбінації натисніть кнопку виклику. Оплата також списується відразу після замовлення послуги. Пакет дійсний протягом 30 днів після активації.

Можна підключити безлімітні СМС, а також просто вигідні за ціною повідомлення і іншими способами. Це може бути пакет «Нічний SMS-драйв» або «SMS-Бум», а також справжні безлімітні СМС. Детальніше про цих пропозиціях ви зможете дізнатися в цьому розділі сайту МТС. Тільки не забудьте вибрати свій регіон - запити і тарифи можуть змінюватися для різних областей.

Замовити пакет СМС в Мегафон

Періодичні пакети СМС

Щомісяця вносячи плату на погашення вартості послуги, ви можете замовити 100, 150, 200, 350, 500 або 1000 смс. При замовленні пакету на більшу кількість СМС вартість одного електронного листа буде зменшуватися - тобто «оптом» виходитиме дешевше. При цьому крім абонентської плати вам потрібно буде також внести одноразовий платіж за підключення послуги.



Щоб замовити періодичний пакет СМС, потрібно набрати на телефоні USSD-комбінацію. Для Московського регіону вона буде такою: * 105 * 101 # »(для замовлення 100 СМС) + кнопка виклику. Якщо потрібна більша кількість повідомлень, то запити будуть виглядати відповідно таким чином: * 105 * 102 # (на 150 СМС), * 105 * 100 # (на 200 СМС), * 105 * 103 # (на 350 СМС), * 105 * 104 # (на 500 СМС), * 105 * 106 # (на 1000 СМС).

Разовий пакет СМС

Якщо користуватися послугою ви плануєте тільки протягом найближчого місяця, то можете замовити 100 СМС терміном на 30 днів. В цьому випадку вам потрібно буде внести одноразовий платіж. Він буде списаний з вашого рахунку відразу після того, як ви відправите наступний USSD-запит (для Московського регіону): * 105 * 625 #.

В обох видах пакетів невикористані СМС згорають після закінчення терміну дії пакету. Також допускається комбінування різних пакетів з метою отримання на місяць потрібної кількості СМС.

Щоб дізнатися формати запитів для свого регіону, перейдіть в наступного розділ і виберіть своє місце розташування в верху сторінки.

Замовити пакет смс в Теле2

У даного мобільного оператора існує досить цікава пропозиція під назвою «SMS-свобода». Тариф пропонує всього за 5 рублів в день використовувати 200 і більше (в залежності від регіону вашого проживання) повідомлень на номери всіх мобільних операторів Росії.

Для замовлення послуги в Санкт-Петербурзі і області потрібно послати наступний запит: * 155 * 21 і натиснути кнопку виклику. Також підключити тариф можна в особистому кабінеті на сайті Теле2. Крім абонентської плати, з вас буде знято оплата за підключення «SMS-свободи».

Щоб дізнатися пропозицію в рамках даного тарифу конкретно для вашого регіону, перейдіть на цю сторінку, виберіть своє місце розташування. Далі на сторінці зайдіть в розділ і вкажіть в правому верхньому кутку свій регіон. Справа у вас відкриється список під назвою «Знижки», і в ньому буде зазначений тариф «SMS-свобода».

Також корисну інформацію про замовлення безлімітних пакетів СМС ви знайдете в наступних статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!