» » » Як відключити гудок на мтс?

Як відключити гудок на мтс?

Як відключити гудок на МТС?

"Гудок" (GOOD`OK) - послуга, що надається мобільним оператором МТС. Вона призначена для всіх тих, хто втомився чути довгі гудки в очікуванні відповіді. Замість звичайних гудків можна використовувати улюблену мелодію або фразу. Послуга платна, її вартість - 50,30 рублів на місяць (стандартний пакет). Підключити її можна декількома способами:

  • набрати на телефоні * 111 * 28 # і натиснути кнопку виклику,
  • мелодію можна замовити через сайт МТС (GOOD`OK),
  • відправити на номер 9505 SMS повідомлення з кодом мелодії, що сподобалась,
  • звернутися в будь-який салон МТС.

До речі, замовити мелодію Ви можете на потрібний Вам термін, наприклад, на певний день. Вона може поширюватися на групу Ваших контактів або тільки на Вашого друга / подругу. Детальніше з послугою Ви можете ознайомитися пройшовши за наступним посиланням - можливості послуги GOOD`OK.



Однак що робити, якщо ця послуга більше не потрібна Вам, користувачу МТС? Як відключити послугу гудок? Відключення схоже за своїми діями на підключення. Ви можете скористатися зручним для Вас способом:

  • зателефонувавши на номер * 111 * 29 # відключити,
  • звернувшись до спеціального сервісу "Інтернет помічник", або скориставшись "Мобільним помічником", набравши 111,
  • зателефонувавши до центру МТС на номером 0890.

Якщо запропоновані вище варіанти здаються Вам складними або незручними. Ви можете звернутися за допомогою, як відключити гудок на МТС, в будь-який магазин / салон даного мобільного оператора у Вашому місті. Консультанти докладно пояснять, що потрібно зробити. А також розкажуть, як можна відновити послугу, якщо Ви знову вирішите нею скористатися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!