» » » Як поставити мелодію на гудок?

Як поставити мелодію на гудок?

Як поставити мелодію на гудок?

Коли ми комусь дзвонимо, то чуємо в трубці гудки, які сповіщають про те, що абоненту, якому ми дзвонимо, доставляється сигнал. Але багатьом звук цих гудків здається набридливим і дратівливим. Тому розробники стільникового зв`язку знайшли вихід і придумали, що можна поставити мелодію на гудок для більш приємного очікування, поки абонент зніме трубку.

Мелодія на гудок для різних операторів

Існує багато операторів мобільного зв`язку для різних регіонів, і у кожного свої можливості і тарифи. Як поставити замість гудка мелодію? Найчастіше ця функція платна (знімається зазначена сума з мобільного рахунку оператора), але бувають і різні акції, коли мелодію замість гудка можна поставити безкоштовно.

Є три найбільш поширених оператора, яких знають, напевно, все. Це «Мегафон», «МТС» і «Білайн», сукупність яких прозвали «великою трійкою». Природно, ці три оператори мають функцію заміни нудних гудків мелодіями на будь-який смак.

  • Мобільний оператор «Мегафон» пропонує безліч різних мелодій і хітів на ваш розсуд. Для того щоб поставити мелодію на гудок на «Мегафоні», потрібно зателефонувати за безкоштовним номером 0770 і слідувати тим інструкціям, які буде пропонувати оператор, або ж відправити порожнє SMS на номером 0770.
  • «МТС» теж пропонує таку послугу. Якщо це ваш оператор і ви хочете дізнатися, як поставити замість гудка мелодію, знайте, що в «МТС» ця функція називається «GOOD`OK». Щоб її підключити, потрібно набрати на телефоні комбінацію * 111 * 28 # і відправити запит або зателефонувати за номером 0550 та обрати бажану мелодію.
  • «Білайн» називає цю послугу «Привіт». І щоб нею скористатися, зателефонуйте за безкоштовним номером 0770.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!