» » » Як підключити безкоштовні смс?

Як підключити безкоштовні смс?

Як підключити безкоштовні СМС?

Прагнучи розширити списки абонентів, мобільні оператори постійно придумують нові маркетингові ходи, які залучають нових клієнтів. У числі подібних прийомів і пакети СМС, що дозволяють відправляти повідомлення за привабливою ціною.

Важлива інформація про пакети СМС

Якщо ви думаєте про те, як підключити безкоштовні СМС на "Білайні", "МТС", "Мегафоні" або будь-якого іншого оператора, то ми вас засмутимо - такої послуги вам не надасть жодна компанія. У будь-якому випадку доведеться платити.

Інша справа, що вартість одного електронного листа при замовленні пакету СМС може бути менше. Але вам потрібно розуміти, що такого роду послуги будуть вигідні тільки тим, хто дійсно багато спілкується по СМС. А тому рекомендується проаналізувати запропоновані тарифи і подумати, наскільки вони вам необхідні. Також у деяких операторів можна замовити по більш лояльною вартості пакет на 30-50 щоденних СМС, що в більшості випадків є оптимальною кількістю.

Підключення пакета СМС на "Білайні"

На "Білайні" доступна послуга «Мої SMS». Замовивши її, ви отримуєте 100 СМС в день для спілкування з власниками місцевих мобільних номерів. Термін дії пакета - 30 днів. Заплатити потрібно буде не тільки за сам пакет, але і за його підключення.

Якщо ви проживаєте в Москві і Московській області, то для отримання дозволу на послугу наберіть 067471 і натисніть кнопку виклику. Для відключення опції наберіть комбінацію 067440 і натисніть кнопку виклику. Перевірити залишок СМС можна наступним чином:

  • Для абонентів на передплатної системи розрахунків - 06 747 + кнопка виклику;
  • Для абонентів постоплатной системи розрахунків - * 110 * 06 # + кнопка виклику.


Також можна замовити цю та інші послуги через особистий кабінет на сайті. Якщо ви проживаєте в іншій області, то вам потрібно буде зайти на цю сторінку і в верхньому лівому кутку змінити регіон на свій.

Підключення пакета смс в "МТС"

"МТС" пропонує своїм клієнтам цілий ряд пакетів повідомлень. Зокрема, для тих, хто спілкується дуже багато, надається можливість підключити безкоштовні смс формату «безліміт».

Якщо ви проживаєте в Москві і Московській області, то зробити це можна або через сайт, або відправивши зі свого телефону запит * 111 * 2230 # (відсилаємо кнопкою «Виклик»). Також можна відіслати на номер 111 СМС з текстом: 2230. Відключити опцію можна за допомогою повідомлення 22300, відправленого на номер 111.



Завдяки даному пакету ви отримуєте можливість:

  • відправляти необмежену кількість СМС на номери "МТС" Москви і МО;
  • відправляти в день 30 СМС на номери інших операторів Москви і МО.

Щоб дізнатися умови акції і порядок замовлення послуги в своєму регіоні, перейдіть на цю сторінку і в її верхній частині виберіть своє місце розташування.

Підключення пакета СМС в "Теле2"

За допомогою цього мобільного оператор пропонує пакети повідомлень в рамках тарифу «SMS-свобода». Для кожного регіону Росії умови тарифу, а також кодування для замовлення пакету різні. Наприклад, для Вологодської області в рамках пакету надається 300 СМС в день на номери все операторів країни. Замовити послугу можна або через особистий кабінет на сайті, або шляхом відправлення USSD-запиту: * 155 * 21 #. Відключити послугу також можна за допомогою швидкого запиту: * 155 * 20 #.

Щоб знайти пропозицію для свого місця проживання, зайдіть на сайт "Теле2" і в правому верхньому куті виберіть потрібну область. Врахуйте, що дана послуга доступна тільки при знаходженні в домашньому регіоні.

Підключення пакета СМС на "Мегафоні"

У плані надання послуг у цього оператора також присутній регіональний поділ. Зокрема, для Володимирській області пропонуються серед іншого безлімітний пакет повідомлень. Правда, незважаючи на свою назву, він передбачає можливість відправляти всередині мережі або на номери будь-яких мобільних операторів країни не більше 100 повідомлень. При цьому потрібно буде вносити щоденну абонентську плату, а також оплатити одноразовий платіж за підключення. Причому при замовленні безлімітного пакету для спілкування з іншими операторами РФ щоденна оплата буде вище.

Для замовлення послуги потрібно відправити USSD-запит:

  • * Тисяча шістсот п`ятьдесят п`ять # - замовлення СМС всередині мережі;
  • * Тисяча шістсот п`ятьдесят шість # - замовлення СМС на номери будь-яких операторів країни.

Щоб дізнатися, які тарифи і пакети діють у вашому регіоні, перейдіть на сайт компанії "Мегафон" і вгорі виберіть потрібний регіон.

Також вам стануть у пригоді ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!