» » » Як підключити смс-свободу?

Як підключити смс-свободу?

Як підключити СМС-свободу?

Компанія Теле2, як і багато інших операторів мобільного зв`язку, намагається йти в ногу з часом і створювати все нові і нові опції для своїх абонентів. Однією із зручних опцій є послуга «СМС-свобода», тому користувачі все частіше і частіше цікавляться, як підключити «СМС-свободу».

Підключення послуги «СМС-свобода»

Дана послуга дає можливість користувачам відправляти до 200 смс-повідомлень щодня на мобільні номери будь-яких операторів Росії. В день з рахунку буде зніматися сума, що дорівнює 5 руб. Наступні sms-повідомлення будуть вже платними, вартість яких залежить від тарифного плану, яким ви користуєтеся. Наприклад, якщо у вас підключений тариф «Синій», то вартість смс буде 1,1 рубль, а якщо «Помаранчевий» - 0,75 рубля. Варто відзначити, що, перебуваючи поза домашньої зони, ви не зможете користуватися цією послугою, а все смс-повідомлення будуть оплачуватися за звичайним тарифом.

Якщо ви хочете підключити цю послугу, то можна скористатися одним із способів:

  • особистий кабінет. Опція активується через особистий кабінет на сайті my.tele2.ru. Вам необхідно ввести номер телефону і пароль, який ви вказали під час реєстрації. За підключення буде знята сума в розмірі 20 руб., І ви в цей же день зможете користуватися безкоштовними смс.
  • спеціальна команда. Підключити СМС-свободу на Теле2 можна, скориставшись командою * 152 * 21 #.

Якщо ви хочете перевірити, підключилася послуга чи ні, наберіть * 152 * 2 # виклик, при цьому повинно прийти повідомлення про статус послуги.



Додатково про підключення безкоштовних смс-повідомлень можна дізнатися зі статті Як підключити безкоштовні смс на Теле2.

відключення послуги

Відключити цю опцію можна також за допомогою Особистого кабінету на сайті компанії або за допомогою дзвінка на номер * 152 * 20 #. Якщо ви вирішили відмовитися від послуги, необхідно розуміти, що за повторне підключення необхідно буде заплатити знову 20 рублів. У той же час не варто відмовлятися практично від безкоштовного пакету послуг, якщо ви постійно відправляєте і приймаєте смс-повідомлення.

Якщо ви хочете дізнатися, як відключити інші послуги мобільного оператора Теле2, читайте про це в статті Як відключити послуги на Теле2.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!