» » » Як підключити безлімітний билайн?

Як підключити безлімітний билайн?

Як підключити безлімітний Білайн?

Безлімітні пакети користуються великим попитом серед людей, які ведуть насичене ділову і соціальне життя і вимагають розширених можливостей для спілкування від мобільного операторів. У цій статті ми розповімо про двох вигідних тарифах від "Білайну".

максимум можливостей

Тариф «Все за 2700» буде зручний для людей, часто виїжджають за межі свого домашнього регіону. І хоча він не є в повній мірі безлімітним, можливостей, які він надає, буде більш ніж достатньо навіть для дуже активного спілкування.

Так, для Москви і Московської області він пропонує:

  • Безлімітний і безкоштовний 4G інтернет (за умови дотримання акційних вимог).
  • Чинний по всій Росії мобільний інтернет - 15 Гб в місяць.
  • 2400 хвилин на місяць для спілкування з міжміськими номерами, а також з номерами інших операторів країни.
  • 300 СМС в день для спілкування як в своєму рідному регіоні, так і поза його межами.
  • До 10 хвилин безкоштовних хвилин для вхідних викликів в рамках міжнародного роумінгу.

Для підключення тарифу в Москві і регіоні вам потрібно буде відправити зі свого номера запит 067410258. Що стосується оплати, то вона включає щоденні платежі за користування пакетом (всього 2700 рублів за 30 днів), а також разовий платіж за його підключення (150 рублів).



Щоб дізнатися умови тарифікації та нюанси акції для отримання безкоштовного безлімітного інтернету, перейдіть на цю сторінку офіційного сайту "Білайн" і в верхньому лівому куті виберіть свій регіон.

Вигідно і недорого

Якщо ви думаєте про те, як підключити безлімітний "Білайн", який би не був занадто накладним в плані оплати, то "Все за 1200" - дуже непоганий варіант. Пакет для столиці і Московської області включає:

  • необмежену кількість хвилин на номери «Білайн» з будь-якого регіону країни;
  • 200 СМС в день (з будь-якої точки Росії);
  • 900 хвилин на місяць на розмови з номерами інших мобільних операторів та міжміські дзвінки.
  • 7 Гб мобільного інтернету в місяць (як в домашньому регіоні, так і в будь-який інший частині країни);
  • Безкоштовний і безлімітний 4G інтернет по акційною пропозицією.


Даний тариф обійдеться всього в 40 рублів на добу, а також 150 рублів ви витратите на його підключення. Замовити пакет можна буде за допомогою запиту 067410257. Щоб дізнатися, які умови в рамках даної послуги для вашого регіону, перейдіть на цю сторінку і виберіть в лівому верхньому кутку місце свого проживання.

Також "Білайн" пропонує своїм клієнтам і ще більш дешеві тарифні плани. Надається кількість СМС, інтернет-трафік і інші послуги в них більш обмежені, але зате в рамках кожного з цих пакетів ви будете мати щоденні безлімітні хвилини для розмов усередині мережі "Білайн".

Не забувайте на кожній сторінці міняти регіон на свій, так як умови пакетів і діючі акційні пропозиції можуть бути різними для окремих областей!

Також вам стануть у пригоді ці статті:

Також вам можуть бути корисні матеріали розділу Білайн.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!