» » » Нтв плюс: як підключити?

Нтв плюс: як підключити?

Нтв плюс: як підключити?

Коли ви чуєте розмову про супутникове ТБ в Росії, відразу ж приходить на розум - НТВ плюс. Більше ніж 14 років, компанія НТВ плюс надає нам, телеглядачам, якісне цифрове телебачення. НТВ плюс - це більш ніж 180 каналів, як у цифровому, так і в HD (високої чіткості) як. Жанрова спрямованість каналів дуже велика. Це і спортивні трансляції з усіх куточків світу, кінострічки радянського і зарубіжного виробництва, подорожі та наукові відкриття, музика і канали для дорослих. Переглянувши кількість і якість каналів, задається питання - хочу НТВ плюс, як підключити? Все дуже просто - зробити це можна самому, або ж звернутися на офіційний сайт компанії ntvplus.ru. Надам вам деякі розцінки тарифних пакетів компанії.

тарифні пакети

  1. Пакет Лайт - 43 каналу 100 руб. в місяць
  2. Пакет Лайт Плюс - 58 каналів 150 руб. в місяць
  3. Пакет Базовий - 91 каналу 549 руб. в місяць
  4. Пакет Базовий плюс - 119 каналів 749 руб. в місяць

Також за бажанням на додачу до цих за окрему плату додаються пакети VIP кіно - 9 каналів 650 руб., Суперспорт - 17 каналів 800 руб., HD (високої чіткості) - 18 каналів 500 руб. в місяць.



Перейдемо до теми, як все ж НТВ підключити самому. Для цього нам знадобиться комплект супутникового ТБ на один супутник, з конвертером кругової поляризації, супутниковий ресивер компанії НТВ плюс і карта доступу НТВ плюс кодування Viaccess. Встановити антену ви можете самі або краще скористайтеся послугами інсталяторів - професіоналів вашого населеного пункту, які проведуть підключення «під ключ», аж до підключення ресивера і активації карти доступу, що буде дешевше, ніж замовлення послуги через сайт. Вартість комплекту НТВ плюс становить від 6850 руб. якщо у вас немає супутникової антени, і від 1200 руб. якщо у вас є антена і ресівер з підтримкою карт Viaccess.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!