» » » Як налаштувати нтв +?

Як налаштувати нтв +?

Як налаштувати НТВ +?
Як налаштувати НТВ +?

Після придбання ресивера власники цифрового супутникового телебачення дуже часто вдаються до допомоги фахівців, щоб виконати монтаж та налагодження. Зробити це можна власноруч, заощадивши при цьому гроші. Найчастіше власники цифрового супутникового телебачення не можуть встановити канал НТВ +. Для вирішення проблеми варто ознайомитися із запропонованою інструкцією.

Способи пошуку НТВ +

Налаштувати канал НТВ на ресівері можна двома способами:

  • Автоматично. Для цього підключаємо ресівер і заходимо в розділ «Налаштування», наявний в меню (для входу в меню є кнопка «Меню» на пульті). Далі запускаємо пункт «Пошук каналів НТВ +».
  • Ручна установка. Ця процедура виконується трохи складніше і має на увазі введення певних параметрів мовлення, властивих для кожного регіону.

Алгоритм запам`ятовування каналу

  1. Заходимо в меню конвертора антени і вводимо дані пристрої Eutelsat НТВ +W4. Вказуємо одиночний тип пристрою і включаємо харчування. Його частота повинна становити 10750 МГц.
  2. Далі вибираємо установку каналів ручного типу і вводимо з таблиці параметри необхідного транспондера НТВ +.
  3. Включаємо мережевий пошук і отримуємо перелік каналів НТВ +.
  4. Заходимо в розділ меню «Організація каналів» і включаємо запам`ятовування каналу.

При необхідності можна зробити перелік бажаних каналів і додати в нього НТВ плюс. Власноручний установка буде абсолютно безкоштовною і займе трохи часу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!