» » » Як налаштувати телевізор samsung?

Як налаштувати телевізор samsung?

Як налаштувати телевізор Samsung?

Samsung - один з лідерів з виробництва побутової та цифрової техніки, так що, якщо у вас вдома стоїть сучасний телевізор, то з 30% ймовірністю, він належить цій марці. Але, як налаштувати телевізор Samsung, якщо ви, наприклад, втратили інструкцію? Насправді, настройки Samsung інтуїтивно зрозумілі і прості, хоча у цієї марки є свої тонкощі. Для установки налаштувань вам знадобиться пульт дистанційного керування і підключення до кімнатної або центральної антени.

Всі настройки в Samsung можна задати через «Сервісне меню», яке можна викликати, натиснувши кнопку "Menu" на пульті дистанційного керування. Візьмемо простий приклад: ви вперше придбали телевізор Samsung, як налаштувати канали? Натисніть "Menu" на пульті і ви побачите, що за замовчуванням в налаштуваннях позначений англійську мову. Якщо ви в ньому не розбираєтеся, змінити мову. Для цього за допомогою кнопок вгору-вниз наведіть курсор на пункт меню "Setup" (настройки), натисніть на пульті ДУ клавішу "Enter" - перед вами висвітиться вікно налаштувань. Наведіть курсор на пункт "Language" (мова) і виберіть «Russian» (російська). Тепер настройка телевізора стане набагато простіше.

Як налаштувати 3D



Після того, як ви встановите звичний російську мову, настройка каналів вам не здасться складною - для цього достатньо натиснути вже знайому нам кнопку "Menu" на пульті, вибрати «Налаштування» - «Пошук / настройка каналів» - «Ручна» або «Автонастройка» . При автонастройці, Samsung сам буде шукати канали і автоматично присвоювати їм імена. Якщо у вас є улюблені канали, надайте їм перші номери на пульті ДУ, це теж можна зробити за допомогою «Сервісного меню».

Але власників сучасної техніки більше хвилює питання про те, як налаштувати телевізор Samsung 3D. Для цього потрібно натиснути кнопку "Menu", і в «Сервісному меню» вибрати розділ «Зображення» - «3D» і натиснути клавішу "Enter". Для того щоб переглядати відео в режимі 3D, вам знадобляться спеціальні окуляри Active Glasses, які продаються окремо.

Як відрегулювати зображення і звук



Якщо картинка здається вам занадто світлою або темною, ви можете також налаштувати зображення. Телевізор Samsung дозволяє змінювати налаштування кольору. Для цього потрібно зайти в уже знайоме нам «Сервісне меню» за допомогою кнопки "Menu" на ПДУ і вибрати пункт «Зображення», відкриється меню з різними параметрами. «Контраст» відповідає за співвідношення між найяскравішим і темним зображенням, «Чіткість» дозволяє відрегулювати різкість картинки, «Яскравість» дозволяє зробити зображення світліше або затемнити його і, нарешті, «Колір» може зробити кольори насиченими або бляклими, аж до чорно білого режиму. Пересуваючи курсор ви можете змінити значення в більшу або меншу сторону. Якщо вам здається, що картинка стала гірше, і ви не можете виправити її в кращу сторону, зайдіть в пункт «Скидання зображення» і натисніть Enter - ваші настройки будуть замінені на стандартні заводські.

Samsung дозволяє відрегулювати і звук. Щоб налаштувати якість звучання, зайдіть в «Сервісне меню» в розділ «Налаштування», «Звук». Тут ви можете вибрати якість і схему звукопередачи. У сучасних моделях телевізорів Samsung є еквалайзер? Dolby і функція об`ємного звучання.

Як бачите, настройка телевізора не є складною справою. Однак є безліч пунктів, які просто потрібно пам`ятати. Не забувайте про те, що телевізори в магазині налаштовані заздалегідь, але те, як вони покажуть себе вже вдома - це зовсім інша справа. Тому не можна вірити словам продавця, коли він представляє Вам ту чи іншу модель. Потрібно самому налаштувати телевізор так, як Вам підходить. І, звичайно ж, корисно знати, як налаштувати свій телевізор вдома, адже хіба мало що може статися з поточними параметрами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!