» » » Samsung galaxy: як підключити інтернет?

Samsung galaxy: як підключити інтернет?

Samsung galaxy: як підключити інтернет?
Samsung galaxy: як підключити інтернет?

Налагодження та підключення інтернету в телефонах серії Samsung galaxy в принципі не відрізняється від подібної процедури на інших смартфонах, і все ж багато користувачів смартфонів Samsung серії galaxy стикаються з проблемою настройки і підключення інтернету. У зв`язку з цим ми розглянемо, яким чином здійснити дану процедуру.

автоматичні настройки

Для того щоб замовити автоматичні налаштування інтернету, досить набрати спеціальну команду, яка є у кожного оператора. Ви можете зайти на сайт вашого мобільного оператора і перейти в особистий кабінет, після чого дізнатися команду для відправки автоматичних налаштувань, проте пам`ятайте, що в деяких випадках автоматичні настройки можуть пошкодити програмне забезпечення смартфона.

Якщо ви все ж вирішили вибрати настройки оператора, то перед тим як здійснити їх закачування на свій телефон, обов`язково ознайомтеся з наданими пакетами налаштувань. Пам`ятайте, що деякі настройки можуть бути платними. Більш того, на деякі пакети налаштувань поширюється абонентська плата, яка списується з рахунку щомісяця.

Введення точки доступу



Суть даного способу полягає в тому, що користувач повинен ввести настройки мережі самостійно. Найчастіше багато операторів не вимагають введення даних, а просто вказують необхідність введення кодового слова, наприклад, "internet". Порядок дій для підключення вашого смартфона до мережі Інтернет наступний:

  1. Зайдіть в меню телефону і перейдіть в налаштування. Знайдіть пункт "мобільні мережі".
  2. Далі перейдіть в пункт меню "точки доступу" і виберіть "створити нову точку доступу".
  3. Введіть будь-яку назву точки доступу і відключіть проксі-сервери.
  4. Натисніть "зберегти".
  5. У списку apn повинна з`явитися створена вами точка доступу, яку вам потрібно зробити активною і перезавантажити телефон.
  6. Налаштування мережі станеться автоматично. Звертаємо вашу увагу, що в поле "розпізнавання" слід вказати опцію "Normal". Якщо ви не хочете вводити пароль, залиште поле підтвердження пароля порожнім. Поле "ip-адреса" також має залишатися порожнім.

Ми рекомендуємо відвідати розділ смартфони і прочитати наступні статті для ознайомлення:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!