» » » Як налаштувати інтернет на андроїд?

Як налаштувати інтернет на андроїд?

Як налаштувати інтернет на Андроїд?

Андроїд є одним з найдосконаліших і легко настроюються мобільних пристроїв. Зазвичай питання, як налаштувати інтернет на андроїд, постає тоді, коли у людини виникають проблеми з отриманням налаштувань безпосередньо від оператора зв`язку. Це можливо, наприклад, у випадках, якщо телефон був куплений з рук, що, як ви самі розумієте, не є гарантією повної працездатності вироби. Також проблеми з настройками інтернету в пристрої типу Android можуть виникати в тих випадках, коли апарат був доставлений з-за кордону. Проте, за допомогою нашого просто керівництва ви легко розберетеся, як налаштувати інтернет на андроїд.

Автоматична настройка підключення



Спочатку слід спробувати саме її. Це допоможе в тих випадках, коли ви або хтось інший випадково збив настройки підключення пристрою до інтернету. Зайдіть в меню "Налаштування", потім виберіть "Бездротові мережі", "Мобільна мережа" і "Оператори зв`язку". У цьому меню, щоб включити автоматичне визначення налаштувань, дочекайтеся, поки пристрій просканує простір на наявність всіх доступних сигналів. Тепер, якщо ваш оператор присутній в списку знайдених, здійснюємо автоматичне налаштування підключення, натиснувши на пункт "Автоматичний вибір". Також можна вибрати свого оператора із загального списку знайдених мереж.

Ручна настройка підключення



У разі, якщо автоматично підключитися не вдалося, вам може допомогти ручне налаштування підключення вашого андроїда до інтернету. Це доведеться робити трошки складніше, але, тим не менш, майже так само швидко. Спочатку зайдіть в пункт "Точки доступу (APN)". Після цього виберіть пункт меню "Нова точка доступу". У це поле потрібно ввести дані по вашому оператору, які зазвичай вказуються на сайті. Наведемо список необхідних даних для наступних операторів: "МТС", "Мегафон", "Теле-2" і "Білайн". У графу ім`я можна ввести будь-яке найменування з набором дозволених символів (літери, цифри), а от наступні пункти індивідуальні, тому розглянемо окремі настройки для кожного оператора.

Дані по оператору МТС

  • Точка доступу (вона ж APN): internet.mts.ru
  • Ім`я користувача: mts
  • Пароль: mts

Дані по оператору Мегафон

  • Точка доступу (вона ж APN): internet
  • Ім`я користувача: вводити не потрібно
  • Пароль: вводити не потрібно

Дані по оператору Теле-2

  • Точка доступу (вона ж APN): internet.tele2.ru
  • Ім`я користувача: вводити не потрібно
  • Пароль: вводити не потрібно

Дані по оператору Білайн

  • Точка доступу (вона ж APN): internet.beeline.ru
  • Ім`я користувача: beeline
  • Пароль: beeline

Ми навели дані по чотирьох найпоширенішим операторам в Росії. Якщо раптом ви не знайшли тут свого оператора, зверніться на його сайт, або дізнайтеся настройки, зателефонувавши в компанію. Після того, як ви ввели дані у відповідні поля, переконайтеся в тому, що в налаштуваннях включена передача мобільних даних - без цього мережу просто не отримає даних про вашому пристрої. До речі, те ж саме рекомендується зробити і після автоматичного підключення, якщо раптом виникнуть проблеми з ним. У разі, якщо інтернет не заробив, рекомендується вимкнути і знову включити свій андроїд: іноді буває так, що пристрій розпізнає налаштування тільки після перепідключення. Ну ось, тепер ви знаєте, як налаштувати інтернет на андроїд. Відзначимо також, що найкраще спочатку спробувати автоматичний спосіб підключення Android до інтернету, і тільки в разі невдачі переходити до ручного способу введення даних. І ще один момент: MMS-сервіс, тобто можливість здійснювати та приймати графічних повідомлень MMS потрібно налаштовувати тільки після успішного налаштування інтернету на вашому пристрої.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!