» » » Як підключити fly?

Як підключити fly?

Як підключити Fly?

У даній статті ми розберемо основні питання, що виникають при покупці телефонів фірми Fly: як підключити fly до комп`ютера, до Інтернету і як підключатися до Wi-Fi мереж. В цілому можна відзначити, що смартфони компанії Fly не дуже відрізняються від моделей інших виробників на базі OC Android. Тому і налаштування у них цілком стандартні, що полегшить в подальшому користування телефоном іншого бренду, якщо ви з часом захочете його змінити.

Підключення смартфона до комп`ютера

Для синхронізації смартфона з комп`ютером вам знадобиться комплектний USB-кабель і CD-диск з програмний забезпеченням. ПО поставляється на дисках зменшеного формату, який в півтора рази менше, ніж звичайно. Для таких дисків по центру лотка дисковода зроблено спеціальне поглиблення.

  1. Вставте диск з ПО в дисковод. Включиться автозапуск і з`явиться діалогове вікно установки;
  2. Встановіть драйвер, слідуючи інструкціям на екрані;
  3. Встановіть Fly Phone Suite;
  4. Підключіть телефон за допомогою USB-кабелю. На екрані телефону з`явиться меню підключення. Виберіть варіант COM порт;
  5. На комп`ютері відкриється Майстер нового устаткування;
  6. Дотримуйтесь інструкцій на екрані;
  7. Вимкніть телефон і увійдіть або комп`ютер;
  8. Після повторного запуску виберіть зі списку номер COM порту, присвоєного при установці драйвера;
  9. Дочекайтеся, поки статус підключення оновиться на Connected.

Як підключити fly до Інтернету

Для підключення Інтернету на своєму смартфоні насамперед вам необхідно запросити параметри налаштування WAP / GPRS у свого стільникового оператора. Зателефонуйте в службу підтримки, і вам розкажуть як отримати автоматичні настройки для вашого телефону. Далі просто підключіть надіслані вам в повідомленні настройки.



Є також варіант ручного налаштування Інтернету. Розглянемо на прикладі підключення Інтернету від стільникового оператора Білайн.

  1. Зайдіть в Меню-Налаштування-Параметри профілю з`єднання;
  2. Перевірте наявність профілю "Beeline Internet". Якщо він відсутній, його необхідно додати;
  3. При додаванні нового профілю введіть логін і пароль beeline, як ім`я точки доступу internet.beeline.ru, тип аутентифікації - PAP, канал даних - GPRS;
  4. У браузері введіть адресу https://wap.beeline.ru/. Якщо настройки були виконані правильно, перед вами завантажиться стартова сторінка Beeline.

Що стосується інших операторів, то алгоритм дій буде збігатися з описаним вище. Відрізнятися будуть лише вводяться вами параметри. Їх також можна дізнатися в службі підтримки або знайти на офіційному сайті оператора в Інтернеті. Крім того, ви можете звернутися в найближчий до вас салон стільникового зв`язку, де за окрему плату вам зроблять всі необхідні настройки.

З`єднання з мережею Wi-Fi

До створеної бездротової мережі можна підключитися в такий спосіб:

  1. Включити Wi-Fi в Настройках - Бездротові мережі;
  2. Перед вами з`явиться список доступних мереж. Виберіть необхідну вам мережу;
  3. Якщо ця мережа не заблокована, з`єднання встановиться автоматично. В іншому випадку вам буде потрібно ввести пароль;
  4. Зайшовши в Налаштування Wi-Fi, ви можете зробити більш тонке налаштування бездротового з`єднання.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!