» » » Який телевізор якої фірми краще?

Який телевізор якої фірми краще?

Який телевізор якої фірми краще?

При купівлі телевізора багато людей звертають увагу не тільки на якість, надійність, зручність і функціональність техніки, а й на назву виробника, який займається випуском даної продукції. Саме тому не можна точно відповісти на питання про те, телевізор якої фірми краще і якісніше, тому що останнім часом на ринку побутової техніки відбувається боротьба брендів.

Лідируюча компанія з виробництва побутової техніки

В даний момент найбільш популярною фірмою, яка виробляє телевізори, є Samsung. Саме тому щороку обсяг продажів даного виробника активно росте. Завдяки високій якості, а також за рахунок гучного, розкрученого бренду компанія Samsung змогла зайняти лідируючу позицію на ринку, забезпечивши собі частку в 11.7% від усієї виробленої техніки. Як приклад можна привести показники не менш популярних компаній. Так, LG займає 10.6% частки ринку, відома компанія Philips випускає 7.3% від загального обсягу побутової техніки, а частка TTE і Sony становить 6.2%.

І все ж, телевізор якої фірми краще купити, і на що орієнтуватися? Позитивні відгуки даються компанії Samsung: вона славиться не тільки високими показниками якості, але і постійними нововведеннями, виробництвом високотехнологічних РК-панелей. Великий асортимент продукції, що випускається дозволяє даній компанії пропонувати продукцію, орієнтовану на різні фінансові можливості покупців. Так, компанія Samsung випускає як бюджетні варіанти телевізорів, так і більш дорогі, з використанням Hi-End технологій. Саме тому, плануючи покупку хорошого телевізора, варто звернути увагу на даного виробника. Крім того, задаючись питанням про те, телевізор якої фірми хороший, варто пам`ятати, що саме Samsung вперше випустили LED-телевізори з підсвічуванням, тим самим заснувавши і запатентувавши новий бренд під назвою LED-TV.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!