» » » Яка марка холодильника найкраща?

Яка марка холодильника найкраща?

Яка марка холодильника найкраща?

Для того щоб визначитися з вибором виробника холодильника, потрібно переглянути статистику. І відповідно до неї, зробити висновок, яким холодильників люди віддають перевагу найбільше. Розбираючись в тому, холодильник якої фірми краще, головне не плутати два поняття, таких як купуватися і популярність. Популярними називають ті товари, які широко розрекламовані. Про них можна дізнатися зі ЗМІ, побачити на бігбордах або афішах. А що купуються товари - це ті, яким віддають перевагу покупці. І реклама зовсім ні до чого. Вони продають самі себе. Як не дивно, але одним з найбільш часто купуються товарів є холодильники. Давайте розглянемо в даній статті, яка марка холодильника найкраща. Серед майстрів по ремонту холодильників і продавців, є негласний рейтинг якості побутової техніки.

Яка фірма холодильників краще



Щоб розібратися в цьому питанні, коротко опишемо основні параметри техніки, що випускається. Так, якої фірми купити холодильник?

  • Atlant. Радянська фірма холодильників, виготовлених мінським заводом, відрізняється надійністю в роботі. Дані холодильники мають відмінну якість і цим їх прирівнюють до аналогам західних виробників, служать вони довго. Цінова політика відрізняється доступністю. Так само вітчизняні виробники Смоленськ і Бірюса, ще раз підтверджують, що вітчизняні виробники нічим не гірше західних.
  • Nord. Виробник - донецький завод «Електробитмаш». Останнім часом, на думку фахівців, вони не блищать колишньою популярністю через часті ремонтів і значного відсотка бракованих агрегатів.
  • Стинол. Вважається економ-класом. Часто піддаються ремонту, через постійні збої в роботі.
  • LG. Випускаються відомим корейським брендом. Холодильники надійні. Коштують дешевше, порівняно з європейськими виробниками. Якщо ви зупинили свій вибір на даній моделі, то враховуйте, що корейська збірка відрізняється кращою якістю, ніж китайська.
  • Samsung. Холодильники відносяться до економічного класу. Вони функціональні і доступні за ціною. Їх елегантний дизайн поєднується з високими технологіями. Холодильники Samsung легко впишуться в ваш інтер`єр. Ви можете вибрати класичний двокамерний холодильник, або ж вбудовується агрегат в стилі хай-тек. Виробник дає гарантію на свою продукцію строком на 3 роки.
  • Indesit. Виробляються в Італії. Зручні у виконанні господарських завдань і демократичні в ціні. Найбільш поширеними холодильниками цієї фірми вважаються двокамерні, що вбудовуються і однокамерні агрегати. Індезіт має бездоганну якість і доступні ціни. Це все залежить від того, що холодильники Індезіт виробляються як в Італії, так і в нашій країні, що істотно впливає і на цінову політику.
  • Candy. Країна-виробник - Італія. Дизайн дуже стильний, але коштують вони дорого.
  • Liebherr. Холодильники цієї фірми вважаються лідером з виробництва. Виготовляються в Німеччині. Перевага їх серед інших фірм, це надійність і довговічність - вони здатні працювати до 25 років. Ціна їх дорога.
  • Bosch. Високоякісні німецькі холодильники. Відрізняються добротністю і надійною роботою. Мають сучасний дизайн. Даний виробник випускає широкий асортимент холодильників, тому будь-який покупець знайде те, що підходить йому до смаку. Будь то вбудований холодильник або переносний, маленький або великий. Холодильники цієї фірми займають друге місце після холодильників Liebherr.
  • Electrolux. Досить відома шведська марка холодильника. Займає третє місце в неофіційному рейтингу холодильників після Liebherr і Bosch.
  • Whirpool. Виробляються в Італії. Чудова якість обслуговування, якісний матеріал, високі технічні досягнення і опрацювання до найдрібніших деталей роблять цю фірму знаменитої у всьому світі. Створюючи їх, виробник продумав все: режим роботи, зовнішній вигляд.
  • Toshiba. Холодильники виготовляє знаменита японська компанія. Багато моделей відрізняються наявністю іонізації, а так само дезодорацією повітря в камерах. Вони екологічно чисті. Є навіть безфріоновие агрегати.
  • Gorenje. Виробляються в Словенії. Ця фірма добре зарекомендувала себе і в нашій країні. У холодильниках даної фірми є просторі морозильні камери. Вся техніка, яку виробляє ця фірма, високоякісна і відповідає всім міжнародним стандартам.
  • Sharp. Холодильники оснащені «зоною збереження свіжості». Дану функцію розроблено з метою тривалого збереження продуктів свіжими. Асортимент цієї фірми досить широкий: чотирьохдверних холодильниках відсутня вертикальна перегородка, що дозволяє зберігати великі продукти. А у вбудованих холодильниках дверцята може відкриватися в будь-яку сторону.
  • Ariston. Італійські холодильники європейської якості. Вони випускаються будь-якого розміру, кольору і дизайну, що дозволяє підібрати його під ваш інтер`єр.
  • Beko. Виробник - Туреччина. Випускаються не так давно, але вже досить популярні. Мають хорошу характеристику і недорогу цінову політику.
  • Zanussi. Функціональні, економічні та практичні холодильники з високою працездатністю.


Сподіваємося, ми допомогли вам розібратися, якої марки вибрати холодильник.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!