» » » Як вибрати хороший холодильник?

Як вибрати хороший холодильник?

Як вибрати хороший холодильник?

Підбираючи для свого будинку новий холодильник, спочатку потрібно визначитися з його типом, потім розглянути відповідні моделі і зупинитися на кращій за характеристиками. Ми коротко розглянемо ці моменти і запропонуємо вам кілька корисних рекомендацій.

типи холодильників

Для заморозки та охолодження можна використовувати вбудовані холодильні установки, які стоять морозильники, переносні і транспортні моделі, холодильні шафи. Також існують льодогенератори для приготування льоду, водні охолоджувачі, виготовлення морозива і навіть спеціальні холодильні моделі для ліків. Визначтеся в тому, який саме тип холодильника потрібен вашому будинку або підприємству, також подумайте, якими характеристиками він повинен володіти.

Вибираємо відповідну модель



Хороший холодильник можна доглянути не тільки в магазині побутової техніки, але і в інтернеті. Там ви можете вибрати техніку від відомого і якісного виробника, одним з кращих по праву вважається Indesit. https://nadavi.com.ua/src/149/indesit/src-39.php - тут представлені кращі моделі від даної фірми разом з характеристиками і порівняннями цін в різних магазинах. Ви можете детально вивчити інформацію про цікавій моделі, а потім порівняти ціни та вибрати найбільш вигідну пропозицію.

На що звернути увагу при виборі?



Зручність в експлуатації, вартість, споживчі показники, дизайн - ось основний список моментів, які слід врахувати, вибираючи відповідну модель.

  1. Обсяг для зберігання їжі в різних видах (свіжий, охолоджений, заморожений), можливість довгої заморозки, заготовки льоду і т. Д. - Модель повинна бути місткою для вас.
  2. Зверніть увагу на свій раціон. Якщо його в основному складають парне м`ясо, риба в свіжому вигляді, зелень, овочі, то варто брати модель з «нульовими» відділами. Продукти на кожен день зазвичай зберігають при t до 10 ° С, свіжі охолоджені - в камерах «свіжості» при 0 ° С. При «вологої свіжості» (90% вологості, температура +0,5 ... 3 ° С) фрукти та овочі залишаються свіжими довше, ніж при більш високих температурах. Якщо ви хочете зберегти парне м`ясо і свіжу рибу на тиждень, вибирайте вологість приблизно 50% і t +0,5 ... 3 ° С. Відділи «свіжості» можна знайти в моделях з двома або більше відділами.
  3. Якщо ви робите заготовки про запас, вибирайте моделі з швидкою заморожуванням і з маркуванням в 4 зірки. Якщо ви не використовуєте заморожену їжу і лід, можна вибрати простий холодильну шафу або вітрину.
  4. Потужність заморозки - можливість заморозки від кімнатної t до -18 ° С. Вона вимірюється в кг за добу - приблизно 1 кг / 24 години на 10 літрів обсягу камери для заморозки.
  5. Якщо ви хочете придбати двокамерний холодильник, виберіть відповідну комбінацію функцій цих камер. Традиційна для будинку - морозильне і низькотемпературне відділення, також можна знайти холодильну з відділом «свіжості» або поєднання морозильного і винного відділів.
  6. Наскільки добре холодильник буде зберігати заморожену продукцію, якщо відключать електрику, залежить від товщини стін. Її оцінюють за часом, за яке температура в продукті буде змінюватися від -18 до -9 ° С. Краще вибирати моделі зі збільшеною теплоізоляцією або з додатковими акумуляторами холоду.
  7. Два компресора в порівнянні з одним приблизно однакові в застосовності, але модель з двома коштує дорожче - немає особливого сенсу переплачувати за це.
  8. Слід врахувати можливість доставки до житла, а також загальний дизайн кухні, щоб новий холодильник добре вписався в нього. Для маленької кухні можна вибрати холодильник розмірами 60х60 см, якщо площа кухні менше 6 кв. м., то відповідна ширина - 45-50 см. Якщо ви підбираєте модель для будинку в селі, особливу увагу приділіть пожежної безпеки. Якщо часто відбуваються збої електрики, то краще підібрати модель з електромеханічним управлінням - вона буде продовжувати працювати при різних відхиленнях температур.

Дизайн - це справа смаку і індивідуальних особливостей інтер`єру. Вибирайте той, який відмінно впишеться в вашу кухню. Звертаючи увагу на ці основні моменти, ви зможете вибрати холодильник з найкращими характеристиками для вашого будинку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!