» » » Яку м'ясорубку купити?

Яку м'ясорубку купити?

Яку м`ясорубку купити?

Напевно, у кожного на кухні є стара радянська м`ясорубка. Вона багато років служила вірою і правдою, перемолу не один кілограм м`яса. Але рано чи пізно приходить пора змінити її на більш сучасну модель. Тим, хто раніше не замислювався про те, яку м`ясорубку краще купити, буде корисно дізнатися, на що слід звернути увагу, вибираючи її.

Основні критерії

Основним критерієм при виборі м`ясорубки, безумовно, є її потужність. Якщо ви ще тільки вирішуєте, яку м`ясорубку вибрати, віддайте перевагу моделям з потужністю 1 кіловат і більше. Тоді в процесі використання у вас не виникне проблем з жилавим м`ясом. Якщо ж ви зважитеся придбати малопотужну модель, готуйтеся до того, що вам доведеться попередньо дуже ретельно очищати м`ясорубку від плівок і жилок.

Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена м`ясорубка. Її корпус може бути як пластиковий, так і з нержавійки. Пластикові моделі дешевше, але зате сталеві набагато міцніше. Особливу увагу приділіть ножів - ті, що виконані з неякісної стали довго не прослужать.

Крім того, поцікавтеся, скільки насадок входить в комплект. Від їх кількості буде залежати, скільки функцій зможе виконувати м`ясорубка - від простого перемелювання м`яса, до приготування томатного соку і нарізки овочів.

Яку фірму вибрати

Тепер, коли ви дізналися, на які деталі потрібно звертати увагу в першу чергу, у вас напевно виникло інше запитання - м`ясорубку якої фірми вибрати? Давайте розглянемо переваги і недоліки м`ясорубок від провідних виробників.

Kenwood

М`ясорубки від Kenwood мають масу переваг. Вони потужні, надійні, укомплектовані різними насадками, кількість яких залежить від моделі. Корпус м`ясорубки може бути виконаний як з нержавіючої сталі, так і з пластику. Тому кожен може вибрати той дизайн, який йому до смаку.



Їх єдиний недолік - шум під час роботи, але з огляду на те, з якою швидкістю м`ясорубка подрібнює м`ясо, довго терпіти його не доведеться.

Panasonic

М`ясорубки Panasonic - не найдешевші, зате надійні. Їх безперечною перевагою є низький рівень шуму при великої потужності. Всі основні деталі - металеві, а сталеві ножі - ковані та самозатачивающиеся.

До мінусів Panasonic можна віднести довжину мережевого шнура - він виразно короткий.

Moulinex

Moulinex пропонує дуже якісні м`ясорубки, в яких шнек і ножі виконані з високолегованої сталі. Завдяки цьому, іржа вашої м`ясорубці не загрожує. Крім того, в комплект входять різні насадки, кількість яких залежить від моделі агрегату.

Zelmer

Якщо ви думаєте, яку м`ясорубку купити, не витративши при цьому зайвих грошей, виберіть Zelmer. Ці машини мають багато плюсів - невисока вартість, тиха робота, здатність швидко і якісно подрібнювати м`ясо. Крім того, вони комплектуються різноманітними насадками, які зберігаються у вбудованому контейнері.

Як бачите, вибрати гарну м`ясорубку нескладно, якщо знати, на що звернути увагу при покупці.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!