» » » Який пилосос вибрати?

Який пилосос вибрати?

Який пилосос вибрати?

Будинок - це те місце, де ми проводимо своє життя. Чистота в домі - це запорука здоров`я і вашого благополуччя. Як відомо, для того щоб підтримувати чистоту, потрібні потужні інструменти. Давайте поговоримо про те, який пилосос потрібно придбати, щоб ваша квартира сяяла. Отже:

Який пилосос вибрати?

Перше з чим потрібно визначитися, щоб вибрати пилосос - це той метод збирання, яку ви надаєте перевагу. Яку прибирання ви зазвичай робите? Вологу або суху? Ось на яке питання потрібно відповісти перш за все.



Давайте поговоримо про сухого прибирання і про пристрої, призначених саме для цього. Як правильно вибрати звичайний пилосос. Найголовніші орієнтири на ринку побутової техніки сьогодні - це рівень шуму, конструкція шнура і можливість його самостійного згортання і комплект пилових мішків, які можна змінювати при необхідності. Всі ці характеристики відповідають кожному пилососа нової моделі. Головний пункт, в якому фірми конкурують, - це ергономічний дизайн і чистота вихлопу. Сьогоднішній ринок пилососів пропонує велике розмаїття моделей. Вашій увазі представлені моделі на будь-який смак і колір. Пилососи з великими коліщатками і пилососи з маленькими коліщатками. Пилососи з різною кількістю насадок для чистки, в тому числі і набори насадок для чищення домашніх тварин і клавіатури комп`ютера. Не варто купувати пилосос, який важить більше 5-7 кілограм, так як це вже неактуально. Сучасний пилосос - це пилосос, яким може користуватися і дитина. Ось, який пилосос вибрати. Зверніть також свою увагу і на особливі характеристики в конструкції пилососа, які допомагають заощадити місце в квартирі і час при складанні пилососа. Різні ручки для тримання трубки і особливий спосіб складання пилососа може перетворити чергову прибирання в свято. Погодьтеся, дуже приємно користуватися річчю, яка продумана до дрібниць. Ще одна важлива характеристика - це фільтри пилососа. Чим їх більше, тим краще чистота повітря в приміщенні після збирання. Деякі виробники пропонують покупцям різні ароматизовані фільтри вихлопу, що робить повітря після прибирання не тільки чистим, але і приємним.

Який миючий пилосос вибрати?



Ось загальні рекомендації, які допоможуть вам вибрати хороший миючий пилосос:

  • Вибирайте пилосос з максимальною довжиною шнура. Довгий шнур дозволить прибрати велику площу квартири. Довжина шнура повинна бути не менше семи метрів. Зверніть увагу на те, як змотується шнур. Автоматичне змотування шнура реалізовано по-різному. Дорогі моделі змотують шнур більш повільно, так як швидке змотування шнура може нанести травму людині і псування речей в радіусі траєкторії дико мчить шнура. Переконайтеся також в наявності автореверса - ця функція істотно полегшить ваше прибирання.
  • Зверніть свою увагу на конструкцію і форму коліс. Вони повинні обертатися на всі боки, так як це суттєво полегшить переміщення пилососа під час прибирання. Статично розташовані колеса можуть подряпати паркет або ламінат. Ще одна перевага пилососа з хорошими колесами - це те, з чого вони виконані. Колеса, виконані з гуми не завдадуть шкоди вашому паркету або ламінату.
  • Зверніть увагу на систему безпеки пилососа. Хороший пилосос повинен виключатися при сильних навантаженнях і при перегрів системи. Ось, який миючий пилосос вибрати.
  • Для того, щоб пилосос прослужив дійсно довго, він повинен мати хороший двигун. Система плавного пуску двигуна дозволить зберегти пилосос в робочому стані на багато років.
  • Ще одна важлива характеристика - це спосіб зберігання пилососа. Слід вибирати пилосос, який володіє спеціальною ручкою для вертикального прикріплення його трубки. Саме така конструкція пилососа займе найменше простір у вашій квартирі.

Ось, мабуть, і все, на що слід орієнтуватися при виборі пилососа для догляду за вашим будинком або офісом. Ми сподіваємося, що матеріали нашої статті допоможуть вам визначитися з вибором моделі пилососа. Не секрет, що чистота будинку залежить не тільки від тих пристроїв, які її забезпечують, але і від тих людей, які бажають жити в чистому і красивому місці. Слідкуйте за собою і ви відчуєте потребу в чистоті і навколо вас.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!