» » » Сучасні німецькі пилососи: допомога у виборі відповідної моделі

Сучасні німецькі пилососи: допомога у виборі відповідної моделі

Сучасні німецькі пилососи: допомога у виборі відповідної моделі

Прибирання в житло вимагає від господині витрати часу і сил. Домашні тварини, відкриті влітку вікна - все це призводить до швидкого утворення клубів пилу на підлозі і меблів. Особливо проблематичною така ситуація є для алергіків, людей з захворюваннями дихальних шляхів і сімей, де є маленькі діти. Господиням часто доводиться справлятися з усіляким сміттям в житло: починаючи від банальної пилу і закінчуючи піском, розсипаними продуктами.

Звичайний віник не завжди здатний якісно справлятися із завданням. Тому розумним рішенням буде придбання сучасного, високопродуктивного німецького пилососа, який здатний впоратися з будь-яким сміттям за лічені хвилини.

Німецькі пилососи - надійні помічники в прибиранні

Німецькі пилососи - надійні помічники в прибиранні

Виробники Німеччини пропонують техніку для прибирання в асортименті, серед якого можна відшукати класичні моделі зі стандартним набором можливостей і ультрасучасні, мають розширеного опціон. Покупці, які вирішили придбати пилосос, стикаються з найрізноманітнішими пропозиціями технічних пристосувань. Визначитися з вибором оптимально відповідної моделі допоможуть поради експертів, які розповідають про особливості товарів, їх можливості.

Визначаємося з типом техніки

Всі існуючі пилососи поділяються на два основних типи:

  1. побутові;
  2. професійні.

Перш ніж купити німецький пилосос, варто врахувати всі експлуатаційні характеристики товарів.

професійна техніка

Ці вироби призначені для прибирання приміщень великої площі. Вони мають високий показник потужності, великі габарити. Середня потужність товарів - 1050 Вт, розміри - 552 x 398 x 685 мм. Такі параметри виробів дозволяють використовувати їх тільки в досить великих приміщеннях (виробництва, торгові площі, офісні центри). Кількість споживаної ними потужності економічно не вигідно для прибирання в житло. Крім того, стандартна проводка в 220 В не здатна витримувати такі навантаження.

професійні пилососи

Пилососи для професійного прибирання залишимо клінінговим компаніям

Професійні пилососи здатні ретельно збирати дрібну і велику сміття, проте якісно справляються з цим завданням тільки в приміщеннях правильної архітектури. Для використання техніки потрібно, щоб в кімнаті знаходилося якомога менше меблів і інших предметів інтер`єру. Деякі моделі здатні виконувати одночасно зі збором пилу і вологе прибирання. Фахівці не рекомендують вибирати такі товари для житла, кімнати в яких мають площу менше 100 м кв.

Побутові пилососи - відмінна альтернатива професійним

Побутові пилососи - відмінна альтернатива професійної техніки

Техніка для житла

пилосос Karcher

Простий, надійний і зручний пилосос Karcher для будинку

Серед пропозицій виробників можна відшукати побутові пилососи, за якісними характеристиками не поступаються професійним. Більшість моделей має кілька насадок для очищення від пилу предметів м`яких меблів. Такі товари відрізняються маневреністю, їх потужність є оптимальною, вони економічні в плані споживання електроенергії.

У свою чергу, побутові пилососи підрозділяється на види, в залежності від характеристик, можливостей і особливостей.

Види побутових пилососів

Споживачеві доступні такі види техніки для прибирання:

  1. з мішком;
  2. без мішка;
  3. з водяним фільтром;
  4. бездротові;
  5. ручні;
  6. підвищеної компактності;
  7. універсальні;
  8. пилососи-роботи.

Кожен варіант виробів має свої особливості і пропонує користувачеві додаткові можливості.

Різноманіття моделей техніки



Різноманіття моделей техніки - кращий варіант для вибору

Пилососи з мішком

Цей вид товарів передбачає використання мішка для збору пилу. Деякі моделі оснащені спеціальними фільтрами, які не допускають попадання дрібних частинок пилу назад в кімнату, тому очищати мішок годі й після кожного прибирання, а час від часу. Покупцеві, роблячи вибір техніки, варто звернути увагу на цей момент, так як не всі запропоновані до продажу моделі мають такий фільтр.

Рада фахівців

Експерти рекомендують німецький пилосос з мішком марки Philips. Сучасні моделі від цього виробника відрізняються високою продуктивністю, економічністю. У наборі є кілька насадок, що дозволяють якісно очищати від пилу кути, предмети м`яких меблів. Наприклад, Philips FC 9170 - відмінний виріб для господинь, які бажають без зусиль справлятися зі сміттям.

Пилососи Philips FC 9170

Пилососи Philips FC 9170 - відмінне рішення для кожного будинку

Ця модель має особливість - потужність всмоктування не знижується в міру заповнення мішка для пилу. Пилосос здатний безперервно працювати кілька годин поспіль, при цьому не перенагревается. Дуже маневрений, має ергономічну телескопічну ручку, кілька режимів всмоктування (регулюються за допомогою спеціальної кнопки).

Вибираючи техніку, варто звернути увагу на обсяг мішка для пилу. Оптимальний показник - 4 літри. Цього обсягу вистачить, щоб виконувати прибирання декількох приміщень багаторазово без необхідності очищати мішок від пилу.

Важливим фактором для споживача є те, що пилососи з мішком Philips мають в комплекті кілька видів різних насадок, здатних ретельно збирати пил і ворсинки з килимових покриттів. Потужність всмоктування в 425 Вт гарантує, що все сміття буде зібраний з першого разу, і користувачеві не доведеться повторно проходити вже оброблені місця.

безмішкові пилососи

Цей вид техніки ідеальний для людей, які страждають алергією на пил. Спеціальний контейнер ретельно зберігає весь потрапив сміття, виключаючи ймовірність попадання пилу назад в повітря. Після експлуатації контейнер очищається, вимивається. Модель FC9713 / 01 від Philips створена з використанням інноваційної технології поглинання пилу, що гарантує високу продуктивність і економічність використання техніки.

Philips PowerPro Expert Animal + FC9713 / 01 з функцією PowerCyclone 6

Philips PowerPro Expert Animal + FC9713 / 01 з функцією PowerCyclone 6



У комплекті запропоновано 4 насадки для вирішення різних завдань. Стандартна щітка підходить для прибирання не тільки килимових, а й іншого типу покриттів. Є насадки для збору шерсті тварин, очищення паркету, доступу в щілини. Модель FC9713 / 01 відрізняється високою потужністю, відмінним дизайном. Особливість вироби - циклонний фільтр. Детально вивчити характеристики товару і переконатися в їх унікальності можна на сайті https://shoppinglive.ru/pilesos/. Весь товар відповідає німецьким стандартам якості.

Пилососи з водяними фільтрами

Ще одним варіантом техніки для прибирання приміщень є пилососи з водяним фільтром. Це техніка, яка утримує потрапили сміття і пил в спеціальному контейнері, заповненому водою. Такі товари мають схожі з вищеописаними моделями характеристики, але відрізняються тим, що міняти забруднену воду необхідно після кожного прибирання.

Пилосос з аквафільтром

Пилосос з аквафільтром для надійного захисту від пилу

думка фахівців

Експерти впевнені, що техніка з водяними фільтрами не має особливих переваг перед іншими видами пилососів. Купувати такі товари доцільно тільки в тому випадку, якщо потрібно очищати приміщення виключно від пилу. З більшим сором такі пилососи справляються з труднощами, потрапляння крупного сміття може призвести до забивання фільтрів.

Популярна модель Zelmer ZVC752ST має слабку силу всмоктування сміття. Цей пилосос досить важкий. Вага в 8, 5 кг не дозволяє техніці бути маневреної. Відзначено, що у вироби високий рівень шуму. Незручна ручка приводить до того, що рука швидко втомлюється. Пилосос здатний якісно виконувати прибирання, але на цей процес потрібно багато часу. Контейнер необхідно очищати після кожної кімнати. У деяких випадках може знадобитися його промивання до 3 разів на приміщення.

Після промивання, контейнери необхідно ретельно просушувати, інакше може початися утворення цвілі, що призведе до неприємностей. Спори грибка здатні потрапляти в повітря приміщень і завдавати шкоди здоров`ю мешканців. Особливо небезпечно це, якщо в будинку є маленькі діти. Цвіль вкрай важко вивести, тому варто врахувати цей фактор, перш ніж вибрати пилосос з водяним фільтром.

Бездротова техніка

Бездротові пилососи стануть чудовим придбанням для господинь, яким прибирати в квартирі доводиться кілька разів на день. Наприклад, якщо дитина розсипав продукти на кухні, домочадці наносили пісок або потрібно швидко прибрати шерсть тварин. Пилососи цього виду компактні, легкі, мають високу потужність і знижений рівень шуму.

Ультрасучасний Tefal TY8758

Ультрасучасний Tefal TY8758 для якісної і простий прибирання

Бездротовий пилосос не потрібно підключати до розетки, тому його можна використовувати навіть тоді, коли немає світла. Завдяки невеликим габаритам і малій вазі, техніку можна брати з собою на дачу. Пилосос відмінно впорається як з дрібним, так і великим сміттям на будь-якій поверхні.

Рада фахівців

Рекомендується звернути увагу на продукцію під маркою Tefal. Відмінним придбанням стане модель TY8758. Циклонний фільтр надійно збирає і утримує пил, повністю позбавляючи повітряні маси від її частинок. Після використання цього пилососа повітря в приміщеннях стає чистим. Виріб може працювати в автономному режимі не менше 20 хвилин.

Tefal TY8758 дуже маневрений і легкий. Вага всього в 4 кг дозволяє з його допомогою прибирати навіть дитині. Рукоять вироби має кнопки для управління потужністю і іншими опціями вироби. Прекрасне рішення, якщо потрібно швидко прибрати утворився сміття в будь-якій кімнаті житла.

ручні пилососи

Пилососи ручні - відмінне рішення для малогабаритних квартир. Незважаючи на свої «скромні» габарити, ця техніка здатна якісно очищати будь-які поверхні від пилу. Пилосос має малу вагу, завдяки чому його легко переносити в руці. За допомогою цього виду техніки можна без труднощів очищати меблі і предмети інтер`єру (статуетки, люстри, картини). Товари незамінні, якщо в житло є натяжні або підвісні стелі. Дуже зручно за допомогою пилососа ручного справлятися з пилом на фактурних і багаторівневих шторах, жалюзі. Придбати техніку можна також для прибирання в нежитлових приміщеннях і салоні автомобіля.

Ручний пилосос Philips FC 6149

Ручний пилосос Philips FC 6149

Уваги заслуговує Philips FC 6149. Він дуже економічний, так як потужність споживання всього 120 Вт. Працює як в автономному режимі, так і від електромережі. Без підключення до мережі працює не більше 15 хвилин, проте, завдяки високому ступеню всмоктування (22 Вт), цього часу цілком вистачає, щоб очистити від пилу предмети інтер`єру.

надкомпактні пилососи

компактні пилососи

Компактні пилососи, що відрізняються максимальною легкістю - відмінна альтернатива стандартної техніці. Їх легко транспортувати, зберігати можна в будь-якому місці в будинку. Завдяки невеликим габаритам, пилососи підвищеної компактності не займають багато місця, тому ідеально підходять для квартир малої площі або однокімнатних.

Покупцеві на замітку

Споживачі можуть придбати компактний пилосос в опцією дезінфікування повітря в приміщеннях. Спеціальний УФ фільтр ретельно усуне бактерії і хвороботворні мікроби з повітря. Рекомендується купувати такі вироби для прибирання дитячих кімнат, приміщень салонів краси, клінік.

Пилососи для всіх типів сміття

пилососи для всіх типів сміття

Універсальні моделі призначені для прибирання сухого та вологого сміття. Господарські пилососи марки Karcher відмінно справляються з очищенням килимових покриттів з натуральним або високим ворсом. Потужність виробів забезпечує ретельне збирання дрібних часточок пилу, вовни тварин. Спеціальні гумові насадки, що йдуть в комплекті, дозволять якісно і без зусиль зібрати вологий сміття.

Товари під маркою Karcher здатні збирати такі складні види сміття, як тирса, стружка та інші. При цьому сміття не розлітається по підлозі, а ретельно всмоктується в мішок. Вдалою моделлю є MV 4. Передбачено місце для зберігання насадок. Виріб має вагу в 7 кг, але це не заважає йому бути гранично маневреним. Пилосос оснащений мішком об`ємом 20 л, що дозволяє очищати пилозбірник нечасто. Господиня не ризикує стикатися з пилом і брудом під час витрушування мішка для пилу. Касетний варіант, що знаходиться зовні, забезпечує легкий і швидкий доступ до пилозбірнику. Karcher MV 4 стане корисним придбанням для тих, хто бажає не залишити найдрібніших частинок пилу і сміття ні найменшого шансу.

Пилососи-роботи

Пилосос робот

Товари цієї категорії швидко набрали популярність серед споживачів, так як здійснювати очисні роботи з їх допомогою можна без участі користувача. Техніка здатна самостійно збирати сміття. Є моделі, оснащені таймером запуску. Робот-пилосос може почати прибирання в заданий час, коли в квартирі немає мешканців.

Рада експертів

Фахівці радять звернути увагу на таку модель робота-пилососа, як Бриз 10 від німецького виробника. Це виріб здатний самостійно очищати будь-які види підлогових покриттів. Робот-пилосос не стикається з меблями і предметами інтер`єру, якісно збирає пил в кутах кімнати, навколо ніжок меблів, працює безшумно. Дев`ятигодинний зарядки вистачає, щоб техніка справлялася з поставленими завданнями без необхідності підключення до електромережі. Модель відрізняється компактністю і маневреністю.

Можна знайти вироби з додатковими опціями. Деякі моделі «вміють» самостійно відходити на підзарядку при низькому її рівні. На увагу заслуговують колеса вироби - бажано, щоб вони були середнього або великого розміру, тоді робот-пилосос буде успішно долати перешкоди у вигляді проводів.

Відео огляд: як вибрати пилосос від експертів телепередачі «Жити здорово»

Висновок: який пилосос вибрати

Який пилосос вибрати

Різноманітність моделей, дизайну і характеристик виробів дозволить кожному покупцеві знайти товари, які повністю відповідають його вимогам і здатні задовольнити всі побажання. Розумним рішенням буде віддати перевагу техніці від німецьких виробників, так як їх товари відрізняються надійність, високою продуктивністю, функціональністю і сучасним дизайном.

Фірмові багатофункціональні німецькі пилососи можна знайти в інтернет-магазинах, які пропонують до продажу виключно оригінальну продукцію добре зарекомендували себе виробників Німеччини. Товари повинні бути сертифіковані і до них обов`язково повинна надаватися довгострокова гарантія на термін служби.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!