» » » Що буде, якщо піднести до ока пилосос?

Що буде, якщо піднести до ока пилосос?

Що буде, якщо піднести до ока пилосос?

Хочеться вірити, Ваша зацікавленість тим, що буде, якщо піднести до ока пилосос, суто теоретична. І Ви будете задоволені відповіддю без потреби практичної перевірки. Загалом, стаття націлена на інформування можливого характеру, а не на агітацію.

Піднести до ока пилосос: наслідки

Автор статті не займався практичною перевіркою питання. ВИ дали цей запит, тому і за наслідки відповідати тільки Вам. Ми лише розмірковуємо, робимо припущення, приблизні варіанти результату.

Якщо просто піднести пилосос до очей, то пилососа нічого не буде. Що буде оці? Залежить від того, піднести до ока включений пилосос або вимкнений. У другому випадку, зрозуміло, напевно нічого не буде (дивлячись як піднести). Буде нечітке бачення пилососа.

Можливо, наслідки залежать від того, на якій потужності всмоктування включений пилосос. Ймовірно, на мінімальній потужності, буде неприємне відчуття печіння і сухості. Ви відчуєте вібрацію тонкої шкіри навколо очей, точніше її прагнення в трубу пилососа.



Є висока ймовірність потрапляння бруду і пилу в очі і, як наслідок, зараження, запалення і т.п. неприємності. Результат з цього - тема інша, але варто задуматися. До речі, ще більша ймовірність такого результату, якщо піднести до ока пилосос, включений на режим видування.

Піднесення до ока пилосос на більшій потужності, напевно викличе ще більше почуття дискомфорту, сухості, почуття випирання очі.

Взагалі, найімовірніше в організмі спрацює механізм самозбереження і рефлекторно очей закриється, а тому сумнівна ідея про те, що за допомогою що залишився очі Ви будете шукати перший в сміттєвому мішечку. Більш того, очей буде не просто закритий, а заплющила очі, стиснутий, адже організм не дозволить так просто здатися. А якщо з голівкою все в порядку, то не дозволить привести цю ідею в реальність. Якщо вийде тримати очей закритим спокійно (НЕ зажмурівая), Ви будете відчувати відтягування століття. До речі, так бруд туди і потрапить, адже пилосос буде затягувати весь пил навколо.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!