» » » Що подарувати татові на 50?

Що подарувати татові на 50?

Що подарувати татові на 50?

Піввіковий ювілей - серйозна дата, на яку хочеться подарувати щось оригінальне і цікаве. Особливо, коли ювіляром є найулюбленіший і близький чоловік - батько. Насправді вибрати подарунок на таку подію не так вже й складно, якщо знати про переваги і захоплення іменинника. У даній статті ми розповімо, що подарувати татові на 50 років, і наведемо кращі варіанти подарунків.

Подарунки за захопленнями

Якщо у вашого батька є якесь улюблене заняття, то найкращим подарунком на його ювілей стане подарунок, пов`язаний з його хобі. Наприклад, якщо він захоплюється риболовлею або любить виїзди на природу, подаруйте йому набір вудок, новий намет або сумку-холодильник. Якщо ваш тато любить спорт, можете підібрати що-небудь відноситься до нього. Навіть в цьому віці багато чоловіків не проти пограти в футбол, особливо, якщо це захоплення залишилося у них з юності. Купіть йому хороший м`яч або нову форму для гри.

Якщо ваш батько більше любить інтелектуальні ігри і, наприклад, із задоволенням стежить за шаховими турнірами, замовте для нього шахівницю ручної роботи. Такі вироби з дерева стоять, звичайно, недешево, проте є солідним і оригінальним подарунком. Якщо робота батька пов`язана з комп`ютером, ви можете подарувати йому новий монітор, веб-камеру або якісні колонки.

безпрограшні варіанти



Чоловікам на п`ятдесятиріччя можна дарувати ручний годинник, шкіряні сумки та портфелі для документів, настільні сувеніри (краще, якщо у батька є кабінет) або картини на стіну. Підійде і парфумерія, якщо ви виберете хороші дорогі парфуми, однак піну і лосьйон після гоління краще залишити на 23 лютого або інше свято.

Близькому чоловікові на 50 років можна дарувати і предмети одягу. Це може бути хороший в`язаний светр або жакет, тепла піжама і банний халат, а також дорогі рукавички або шарф. Непоганим варіантом буде солідний чоловічий парасольку. Порадувати батька можна також новим мобільним телефоном чи фотоапаратом. Якщо у вашого тата є машина, ви можете піднести йому автомобільний пилосос, брелок для ключів з срібла, телевізор для авто, відеореєстратор або навігатор.

По темі читайте також наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!