» » » Що подарувати чоловікові на ювілей?

Що подарувати чоловікові на ювілей?

Що подарувати чоловікові на ювілей?

Отримавши запрошення на ювілей, будь-яка людина починає прокручувати в голові різні варіанти подарунків для іменинника. Однак часто важко зупинитися на чомусь конкретному, так як ви не впевнені, чи сподобається ювіляру подарунок.

У цій статті ми спробуємо розібратися в тому, що подарувати чоловікові на ювілей.

Варіанти подарунків на ювілей чоловікові

Ювіляру буде приємно отримати який-небудь пам`ятний подарунок. Як нього може виступити мініатюрний бар у вигляді глобуса, який буде ще і прикрасою інтер`єру. Доречним варіантом стане і невеликий фонтан або електрокамін. Якщо ювіляр є естетом, то йому сподобається дзеркало в різьбленій рамі ручної роботи. Все це буде служити імениннику дуже довго і обов`язково нагадувати про дарувальника.

Подарунки для задоволення

При виборі подарунка для ювіляра згадайте про його хобі. Якщо чоловік обожнює відпочивати за містом, сміливо купуйте на День народження автоматичний мангал з електроприводом, портативну газову шашличницю або вугільний гриль. Рибаку на 45 або 50 років можна подарувати намет, гумовий човен або костюм для зимової риболовлі. Любителю кофе буде приємно отримати на ювілей жорно кавомолку, кавоварку.

Якщо чоловік цікавиться сучасними технологіями, йому можна подарувати що-небудь з цифрової техніки, наприклад:

  • планшетний комп`ютер;
  • лазерний принтер;
  • зовнішній жорсткий диск з пристойним обсягом пам`яті.

Літній людині доречно подарувати добротний масажер для тіла, масляний обігрівач, іонізатор або зволожувач повітря. Підносячи подібні подарунки, ви демонструєте турботу про здоров`я ювіляра, і вони будуть дуже корисні для нього.

Меломанові будь-якого віку можна піднести колекцію дисків його улюбленого виконавця або групи. Зараз в інтернеті можна замовити колекційні видання, які будуть оригінально упаковані.

Подарунки для ділових чоловіків



Якщо ювіляр багато працює, слід розглянути подарунки для бізнесу. Доречні будуть:

  • дорогий портфель зі шкіри;
  • якісний настільний письмовий набір;
  • настінний годинник з оригінальним оформленням;
  • портмоне з крокодилової шкіри;
  • картина;
  • ручка «Parker».

Всі ці подарунки не будуть припадати пилом у шухляді столу, ювіляр із задоволенням скористається ними і буде вдячний дарувальнику.

елегантні сувеніри

Вибираючи подарунок на ювілей чоловікові, слід придивитися до елегантних сувенірів. Як них можуть виступити:

  • шабля;
  • кинджал;
  • ножі;
  • кортики.

Якщо ювіляр людина практична, то йому буде до вподоби домашня погодна станція або мініатюрний сейф, де він зможе зберігати цінні речі.

Також цікавим подарунком стануть сувенірні шашки, нарди, шахи. Вони будуть не тільки прикрашати інтер`єр, але і скрасять вечір з рідними і друзями.

Ювелірні вироби

Відмінним подарунком на ювілей стануть ювелірні вироби. Вони виглядають солідно і підкреслять статус іменинника. Так, можна подарувати ювіляру золоті або срібні годинник. Запонки також припадуть йому до смаку. Якщо іменинник - віруюча людина, підберіть йому хрест або образок святого, який йому протегує. Такий подарунок буде дуже дорогий, і людина буде з задоволенням носити його.

Ще більше ідей подарунків на ювілей, ви можете знайти в наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!