» » » Що подарувати на 31 рік?

Що подарувати на 31 рік?

Що подарувати на 31 рік?

31 рік не є ювілеєм, але все ж хочеться зробити імениннику приємне і подарувати хороший подарунок. Варіантів можна запропонувати багато, все залежить від уподобань іменинника і розміру гаманця дарувальника.

Нижче можна буде дізнатися, що подарувати на 31 рік.

подарунок жінці

На 31 рік дамі можна подарувати сертифікат на придбання декоративної косметики, одягу, на процедури в салоні краси. Можна також піднести туалетну воду або духи, але в цьому випадку потрібно знати про переваги іменинниці в парфумерії.

Доречні будуть і стильні аксесуари. Це може бути красива шкіряна сумка, елегантний пояс, оригінальний браслет або сережки, намиста з напівкоштовних каменів.

Якщо іменинниця захоплюється йогою або спортом, то можна подарувати їй абонемент на заняття. Можливо, вона хотіла б вивчити ще одну іноземну мову або отримати будь-який додатковий навик- в цьому випадку хорошою ідеєю буде оплатити їй курси або семінари.



Напевно іменинниці сподобається, якщо ви подаруєте їй гарну книгу. Це може бути не тільки класична література, а й, наприклад, збірник рецептів з різних країн. Можливо, пані любить твори якогось автора- в цьому випадку можна піднести їй колекційне видання.

Дізнайтеся також про варіанти подарунка на тридцятиріччя подруги з нашої статті Що подарувати подрузі на 30.

подарунок чоловікові

Чоловікові на 31 рік можна зробити багато відмінних подарунків. Якщо він захоплюється спортом, можна купити йому відповідне спорядження або екіпіровку. Для автомобілістів хорошим подарунком стане магнітола, дорогий аксесуар для залізного друга або брелок з пам`ятним написом.

Якщо хочеться подарувати цікавий подарунок, то слід доглянути імениннику стильне портмоне зі шкіри. Також на 31 рік будуть доречні бізнес аксесуари - дорогий блокнот, органайзер, ручка «Паркер», візитниця та інше.

Якщо іменинник меломан, то можна подарувати йому колекційне зібрання дисків його улюбленого виконавця. Також підійдуть і дорогі навушники, колонки. Але, звичайно, головне - це ваше уважне ставлення до іменинника, яке цінується більше будь-якого подарунка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!