» » » Що подарувати одруженому?

Що подарувати одруженому?

Що подарувати одруженому?

При виборі подарунка потрібно враховувати багато факторів - переваги та інтереси іменинника, його вік і навіть іноді сімейний статус. У цій статті ми розповімо, що подарувати одруженого чоловіка.

Варіанти подарунків одруженого чоловіка

Звичайно, подарунків може бути багато, тому давайте зупинимося на найбільш актуальних, які і імениннику буде приємний і по бюджету не вдарять. Можна, наприклад, подарувати колекцію фільмів для сімейного перегляду або сертифікат на відвідування кінотеатру для всієї родини. Також будуть доречні і захоплюючі настільні ігри, які об`єднають сімейство ще більше.

Також будуть доречні і різні комп`ютерні штучки, адже вони завжди знадобляться, особливо якщо іменинник займається фрілансом. Можна, наприклад, доглянути:

  • флешку з оригінальним дизайном;
  • сучасні навушники;
  • колонки.

Подаруйте сімейній людині зручний календар або щоденник. Завдяки таким подарункам він не буде забувати про важливі дати і зможе правильно розподіляти час між сім`єю і роботою. Також можна презентувати органайзер або настінні годинники, стильний електронний будильник (особливо якщо у іменинника маленька дитина).

Якщо винуватець торжества захоплюється спортом, то можна буде обдарувати його абонементом в спортзал. Також будуть доречні і спортивне приладдя - гантелі, ручні тренажери, костюм, взуття. Адже у сімейного людини не завжди вистачає часу на походи в фітнес-центр, але завжди можна займатися спортом і вдома.

Більше ідей для презентів можна знайти в нашому розділі Подарунки для чоловіків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!