» » » Що подарувати на 17 років?

Що подарувати на 17 років?

Що подарувати на 17 років?

17 років - не кругла дата, проте подарунок людині потрібно вибирати відповідально, щоб презент дійсно сподобався. Звичайно, варіантів багато, але є ризик промахнутися і купити непотрібну річ.

З нашої статті ви дізнаєтеся, що можна подарувати на 17 років хлопцю і дівчині.

Шукаємо подарунок дівчині

Щоб правильно підібрати подарунок дівчині на 17 років, слід звернутися до її психологічного портрету. Так, цей вік вважається прикордонним, адже іменинниця начебто ще підліток, але в той же час вже і доросла людина. Дівчата в цьому віці міркують подібно дорослим, але в їх душі зберігся романтизм і вразливість. Про ці якості і потрібно пам`ятати при виборі подарунка.

предмети гардеробу

У цьому віці дівчата є великими модницями, тому відмінним подарунком буде подарувати щось з предметів гардероба. Іменинниця зрадіє:

  • брендовому ременя;
  • дорогим джинсам від модного дизайнера;
  • красивого взуття;
  • дорогому нижній білизні;
  • шкіряним рукавичок.

Якщо ви боїтеся, що не вгадаєте з фасоном і розміром, то можна поступити набагато простіше, подарувавши сертифікат на покупку одягу в модний магазин. Дівчина самостійно вибере те, що захоче, і буде вам дуже вдячна за позачергової шопінг.

Ювелірні прикраси



Будь-яка дівчина зрадіє ювелірному прикрасі, тому можна сміливо дарувати його на іменини. Ви можете підібрати їй:

  • елегантне кільце;
  • милі сережки;
  • ніжну ланцюжок з кулоном;
  • строгий браслет;
  • нитка перлів.

Виріб не обов`язково має бути виконано з золота- якщо у вас не так багато вільних коштів, то можна придбати щось зі срібла. Головне, щоб подарунок був цікавим, з оригінальним дизайном.

сертифікати

Сучасній дівчині дуже сподобається, якщо їй подарують на День народження сертифікат. Він може бути на відвідування курсів, семінарів, тренінгів, покупку косметики, одягу, книг. Сама принадність сертифіката полягає в тому, що людина може купити саме те, що йому сподобається. Також можна подарувати дівчині гроші в конверті. Це буде найпростіше, більш того, вона може додати відсутню суму і сплатити собі навчання, купити гаджет або іншу потрібну річ.



Більше ідей подарунків для дівчини на сімнадцятирічні можна знайти в нашій статті Що подарувати дівчині в 17 років.

Вибираємо подарунок хлопцю на 17 років

Якщо звернутися до психологічного портрета хлопця 17 років, то можна сказати, що вік це важкий, суперечливий, і, як наслідок, молода людина часто і сам знає, що він хоче. Але все ж є варіанти, які йому будуть до вподоби.

Подарунки hi-tech індустрії

Всілякі гаджети порадують будь-якого хлопця. Ви можете подарувати йому:

  • мобільний телефон і смартфон;
  • плеєр;
  • нетбук, планшет;
  • флешку в оригінальному оформленні;
  • колонки;
  • камеру.

Все це буде сприйнято дуже добре, а головне, стане в нагоді імениннику. Однак найкраще заздалегідь з`ясувати, що йому хотілося б отримати в подарунок, так як є ймовірність, що планшет або нетбук у нього вже є.

подарунок спортсмену

Якщо хлопець захоплюється спортом і регулярно відвідує спортзал, можна подарувати йому річний абонемент. Також доречна буде одяг для пробіжок, спортивний інвентар - гантелі, тренажери та інше. Все це стане в нагоді згодом і буде прийнято з величезною вдячністю.

креативні подарунки

Якщо у іменинника весела вдача, то йому можна подарувати подарунки з приколом. Наприклад, куртку, кухоль, футболку з його фотографією або смішний написом. Ви можете замовити портрет у художника, попросивши зобразити іменинника в образі Наполеона, царя, президента або репера.

Хорошим подарунком може стати і розіграш хлопця, але тільки в тому випадку, якщо він сам любить пожартувати і точно не образиться. Можна, наприклад, запросити на свято актора в міліцейській формі, який прийде заарештовувати іменинника по серйозної статті, влаштувавши йому при всьому чесному народі допит з пристрастю. Такий подарунок молода людина точно не забуде. Можна придумати і багато інших варіантів, щоб розіграти іменинника.

Ще кілька ідей для подарунків хлопцю шукайте в нашій статті Що подарувати хлопцеві 17 років.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!