» » » Що можна подарувати братові?

Що можна подарувати братові?

Що можна подарувати братові?

День народження брата - свято, до якого потрібно грунтовно підготуватися. І, звичайно ж, необхідно вибрати для рідної людини особливий подарунок, а зробити це серед достатку товарів магазині непросто.

Поговоримо про те, що можна подарувати братові.

Варіанти подарунків для улюбленого брата

Вибираючи подарунок братові, пам`ятайте, що чоловіки не люблять дрібничок, які згодом будуть припадати пилом на полке- вони вважають за краще практичні речі, відповідають їх інтересам. Можна також розглянути варіант подарунка, зробленого своїми руками. Детальніше про це читайте в нашій статті Що зробити на День народження своїми руками.

Подарунок для ділової людини

Якщо ваш брат працює в офісі, то йому буде приємно отримати від вас подарунки, які допоможуть йому в праці. Це може бути:

  • дорогий щоденник;
  • ручка «Parker»;
  • шкіряне портмоне;
  • посріблена або позолочена запальничка;
  • органайзер.

Всі ці речі обов`язково знадобляться йому, і кожен раз, користуючись вашим подарунком, він буде згадувати вас і подумки дякувати.

Подарунок братові-автолюбителю



Будь брат був би просто щасливий отримати в подарунок новенький автомобіль, але далеко не у кожного родича є можливість зробити такий презент. Однак можна подарувати людині аксесуари для вже наявного «залізного друга». Серед них можна відзначити наступні:

  • дорогий брелок для ключів;
  • навігатор;
  • відеореєстратор;
  • чохли з підігрівом;
  • набір килимків.

Брат буде щасливий отримати такі подарунки, адже вони будуть говорити про те, що ви поділяєте його захоплення і навіть заохочуєте його.

Подарунок братові-спортсмену

Якщо брат захоплюється спортом, відмінним варіантом буде подарувати йому абонемент в його улюблений спортзал або басейн. Також доречний буде і тренажер, спортивний костюм, дорога спортивне взуття. Напевно ваш брат любить дивитися матчі своєї улюбленої команди по телевізору- так подаруйте йому квиток на чергову гру, а краще два, щоб він взяв з собою вас, одного або свою дівчину.

Подарунок для підлітка

Брату-підлітку потрібні трохи інші подарунки. Наприклад, хлопцю напевно буде приємно отримати на іменини який-небудь комп`ютерний гаджет - ігровий кермо, клавіатуру, миша, круті навушники або колонки. Також можна доглянути для брата мобільний телефон, про який він давно мріє. Отримавши такий подарунок, підліток буде просто у нестямі від радості, адже ви виконаєте його заповітне бажання, а це дорогого коштує.

Ще кілька ідей подарунків для улюбленого брата можна почерпнути з наших статей:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!