» » » Що подарувати племіннику?

Що подарувати племіннику?

Що подарувати племіннику?

Попереду День народження улюбленого племінника, а значить, ви в пошуках подарунка. Не так просто дізнатися, що буде цікаво представнику молодого покоління, і який подарунок йому сподобається.

У цій статті ми розповімо вам про те, що подарувати племіннику, як правильно вибрати подарунок і як краще його піднести.

Вибір подарунка: основні правила



Отже, чим керуватися при виборі подарунка:

  • Вік. Він є одним з ключових моментів при виборі подарунка, адже для малюків підходять одні подарунки, а для дітей старшого віку - вже зовсім інші.
  • Інтереси. Звичайно, якщо це зовсім маленький карапуз, то інтересів у нього ще не так багато, в такому випадку вибрати подарунок буде легше. А якщо племінник постарше, обов`язково враховуйте його переваги.

Варіанти подарунків для племінника

  1. М`які книжки. Якщо ваш племінник ще зовсім маленький, то м`які книги прекрасно підійдуть для розвитку дитини.
  2. Одяг. Вона завжди стане в нагоді, і батьки таким подарунком будуть дуже задоволені, особливо якщо ви купите саме те, що потрібно дитині. Так що перед покупкою порадьтеся з батьками племінника і обов`язково уточніть розмір його одягу.
  3. Розвиваючі іграшки - це відмінний подарунок для дитини. Він не тільки навчить цікавим навичкам, але і допоможе дитині прекрасно відпочити і повеселитися. Обов`язково купите що-небудь з конструктора, радіокерованого літака або машини, набір для гри в теніс або бейсбол.
  4. Таємничий подарунок - тут для вас фантазії хоч відбавляй. Просто придумайте свій подарунок. Наприклад, що ви відправляєтеся за скарбами в ліс, і попереду вас чекатимуть різні головоломки і небезпеки. Обов`язково все заздалегідь підготуйте, візьміть собі в помічники батьків дитини і ваших друзів. Подумайте, може, він мріє стати Шерлоком Холмсом чи перетворитися в Шрека? І створіть свою історію!
  5. Дорослий подарунок. Якщо дитина вже досить доросла, можна подарувати йому сертифікат на навчання гри на гітарі або абонемент в спортзал. Все залежить від його інтересів.

Також вам можуть бути корисні статті з розділу Подарунки для дітей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!