» » » Що подарувати: дівчинці 2 роки?

Що подарувати: дівчинці 2 роки?

Що подарувати: дівчинці 2 роки?

Вибирати подарунки дворічним дітям буває дуже непросто: з одного боку, в такому віці дітки вже охоче грають в різні іграшки, активно рухаються і досліджують навколишній світ, з іншого - свої власні побажання з приводу подарунків у них бувають дуже рідко. Але ж хочеться подарувати таку річ, яка запам`ятається малюкові, якої він буде користуватися довго і з задоволенням.

Звичайно ж, в першу чергу на вибір подарунка впливає стать дитини. Навіть в дворічному віці хлопчикам і дівчаткам вже можуть подобатися різні речі.

Розвиваючі іграшки

Отже, що подарувати дівчинці? 2 роки - це той вік, коли дитина вже починає активно пізнавати світ навколо, із задоволенням вчиться новому. Тому відмінним і корисним подарунком можуть стати розвиваючі іграшки. Звичайно, перед їх покупкою варто все ж порадитися з батьками дівчинки, щоб знати, чи потрібні вони. Адже в наш час багато батьків зазвичай прагнуть купувати такі іграшки самостійно, і у дівчинки їх вже може бути дуже багато.

Якщо ж розвиваючі іграшки дитині все ж потрібні, постарайтеся вибирати їх ретельно. У іграшок для дворічної дитини не повинно бути дрібних деталей, отворів для батарейок і складних механізмів, які можна зламати і розібрати. Найкраще, якщо іграшки будуть яскравими, барвистими, зробленими з якісних матеріалів (адже будь-яка дитина може потягнути їх в рот) і максимально безпечними. Наприклад, можна подарувати м`яку "говорить" книжку, кубики або мозаїку з великими деталями.

Якщо дівчинка любить конструктори, можна подарувати їй спеціальний дитячий конструктор відомої марки Lego. Якщо ж вона віддає перевагу лялькам - подаруйте їй нову улюбленицю або ж щось, пов`язане з ляльковим світом: набори одягу, меблі або будиночок (втім, не забувайте про дрібних деталях).

Незвичайні подарунки для гри



Той, хто хоч раз побував на дитячому майданчику або ігровому манежі, знає - діти просто обожнюють заплутані споруди з безліччю затишних куточків. Звичайно, побудувати в будинку або поряд з ним власну гірку може дозволити собі далеко не кожен, але якщо дитяча у дитини досить простора - чому б не подарувати їй невеликий курінь, який можна поставити в кімнаті за допомогою батьків. Дівчинка напевно буде проводити в ньому багато часу, із задоволенням граючи там.

Хорошим варіантом для дівчинки, яка любить возитися з мамою на кухні, може стати набір іграшкової посуду. Також цікавий подарунок - набір доктора (з іграшковими інструментами).

Цінні подарунки на майбутнє

Буває і так, що у дворічної дитини, оточеного люблячими батьками і родичами, вже є все: і купа іграшок, і власний маленький будиночок, і одяг, і взуття. Хорошим подарунком в такому випадку можуть стати ювелірні прикраси.

По-перше, дуже часто дівчаткам проколюють вуха ще в ранньому віці. Дитяча шкіра зазвичай набагато більш чутлива до напівкоштовних металів, тому малятка носять простенькі золоті сережки. По-друге, такий подарунок стане в нагоді дівчинці в майбутньому: на той час у неї вже буде власний комплект ювелірних прикрас. Якщо ж раптом подарунок доведеться їй не до душі, завжди можна звернутися в ювелірний магазин і попросити переплавити або обміняти коштовності на ті вироби, які дівчинці сподобаються.

Більше ідей подарунків ви можете почерпнути зі статті Подарунки для дітей.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!