» » » Що подарувати дівчинці на рік?

Що подарувати дівчинці на рік?

Що подарувати дівчинці на рік?

У кого-то з ваших родичів або друзів рік тому сталося поповнення, вас покликали на торжество, а ви не знаєте, що подарувати? Не варто турбуватися - ми дамо вам кілька порад, що подарувати дівчинці на рік, щоб подарунок був дійсно корисним і своєчасним.

В першу чергу потрібно розуміти, що подарунок буде призначатися стільки однорічній дитині, скільки його батькам. Звичайно, це не означає, що, якщо ви подаруєте малюкові величезного плюшевого ведмедя, грати з ним будуть його батьки. Але ось місце, де він буде зберігатися, доведеться підшукувати саме їм. Розміри дитячої кімнати, як і квартири в цілому, не безмежні. Якщо кожен принесе дитині за таким ось плюшевому ведмедику, місця в квартирі просто не залишиться. Тому намагайтеся вибирати подарунки виходячи не з їх розміру, а з їх корисності та актуальності на даний конкретний момент часу - велосипед, звичайно, прекрасний подарунок, але це не привід дарувати його років за 5 до того, як дитина зможе на нього сісти.

Розвиваючі іграшки

В один рік діти вже непогано орієнтуються і розуміють, що відбувається навколо них. Крім того, в цей період у них йде саме активний розвиток. Тому розвиваючі іграшки будуть якраз до речі. Звичайно, Кубик Рубика дарувати дитині ще зарано, а от іграшки, в яких необхідно просунути предмети певної форми у відповідний отвір будуть якраз до речі.



Відмінним варіантом також будуть спеціальні розвиваючі столики, які допомагають малюкам поліпшити моторику, логіку і є відмінними помічниками у вивченні слів і звуків. Звертайте увагу на маркування на упаковці іграшок, як правило, на ній вказано, для дітей якого віку така іграшка призначена.

Іграшка-пірамідка

Ще один хороший подарунок, що розвиває моторику рук - іграшка-пірамідка. За допомогою такої іграшки у дитини розвивається логіка, почуття кольору, масштабу, форми. Крім того, за допомогою пірамідки дитини також можна вчити вважати. Зараз існує величезна різноманітність пірамідок з самих різних матеріалів і різних форм. Ми радимо вам віддавати перевагу екологічно чистим матеріалам, щоб не нашкодити здоров`ю малюка.

Іграшка-каталка



Однорічні діти дуже рухливі і їм складно довго всидіти на одному місці. Тому вони напевно зрадіють подарунку, який вони зможуть взяти з собою. Таким подарунком може стати так звана іграшка-каталка. Якщо дитина тільки недавно почав вчитися ходити, така іграшка допоможе йому утримувати рівновагу під час ходіння, виступаючи в якості точки опори. Різноманіття форм і розмірів таких іграшок не піддається обчисленню. Деякі з них можуть додатково видавати звуки або блимати різнокольоровими лампочками.

Музичні іграшки

Крім іншого, у маленьких дітей активно розвивається слух. Тому прекрасним подарунком для дівчинки на рік стане якась музична іграшка, книжка, шкатулка, іграшковий телефон або навіть іграшковий набір музичних інструментів. Але тут потрібно бути обережним - можливо, батькам дитини не дуже сподобається, що їх дитина цілими днями буде музикувати у них над вухом.

Іграшки для купання

Не всі діти люблять митися у ванній. Допомогти батькам впоратися з дитиною під час водних процедур допомагають іграшки, спеціально призначені для купання. З такими іграшками звичайне миття у ванній можна перетворити на захоплюючу пригоду. На додаток можна придбати набір спеціальних дитячих засобів для купання і якусь цікаву мочалку в формі тварини, наприклад.

Мішок або ящики для іграшок

Подарунок, який ніколи не буде зайвим - місце для зберігання іграшок. Особливо актуальним такий подарунок буде після дня народження, коли дитині подарують безліч нових іграшок.

Варіанти подарунків для дівчаток різного віку шукайте також в статті Що подарувати дівчинці.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!