» » » Що подарувати на 6 років?

Що подарувати на 6 років?

Що подарувати на 6 років?

6 років - це важливий вік для багатьох дітей. Багато дівчатка і хлопчики відправляються в школу саме в віці 6 років. А значить і подарунки в цьому віці слід дарувати такі, які будуть в тему. У той же час не варто забувати, що 6 років - це золотий вік для дитини. Це початок періоду, в якому він відкриває для себе багато нового. Тому слід дарувати йому не тільки корисні речі, але і незвичайні дитячі іграшки. У цій статті ми поговоримо про те, що подарувати на 6 років дитині.

Подарунки для хлопчиків

В першу чергу кожному з батьків варто задуматися, що в 6 років дитина все більше цікавляться світом. Будь-який хлопчисько вже буде звертати увагу на машини, поїзди, літаки і багато іншого, що вражає його уяву. Тому відмінними подарунками стануть іграшкова машина, залізниця або літак. Причому придбати можна як екземпляри, які управляються вручну, так і таку іграшкову техніку, яка управляється за допомогою пульта дистанційного керування.

  • Якщо ви маєте в своєму розпорядженні достатньо великим бюджетом, то можете придбати своїй дитині літаючий дрон. Це пристрій являє собою квадрокоптер, який управляється за допомогою пульта дистанційного керування. Річ досить дорога і складна в управлінні, не кожен дорослий зможе розібратися з нею, а вже тим більше дитина. Зате навчившись керувати такою іграшкою, ваша дитина стане безумовно найщасливішим.
  • Відмінним подарунком також стане конструктор Лего. Зараз цей бренд випускає так багато найрізноманітніших конструкторів, що при виборі мимоволі очі розбігаються. Тут вам і ціле місто, і пожежна служба, вертольоти і літаки, космічні кораблі, різні супергерої і суперлиходії, а також фірмові серії. Причому конструктор Лего може являти собою як великий, так і малий набір.
  • Хорошим подарунком для хлопчиська, втім як і для дівчата, стане іграшковий будиночок, в якому дитина може грати, запрошуючи своїх друзів.
  • Якщо хлопчик любить збирати пазли, то йому варто подарувати велику мозаїку. Бажано, з яскравим сюжетом.

Подарунки для дівчаток

  • Хорошим подарунком для юної леді стане гарна сукня і туфельки.
  • Не слід забувати, що багато дівчаток в 6 років ще дуже люблять грати. Наприклад, можна подарувати дівчинці іграшковий кондитерський магазин з вагами, мірними ложечками, грубкою, іграшкової кухнею. Такі набори зараз дуже популярні, їх можна знайти в багатьох магазинах.
  • Зрозуміло, будь-якій дівчинці сподобається лялька, з якою вона зможе няньчитися. Зараз дуже популярні ляльки, які зображають немовлят. Ці ляльки можуть плакати, казати, кричати.
  • Відмінним подарунком стане туалетний столик, біля якого дівчинка зможе чепуритися. Також можна буде подарувати набір для догляду за волоссям, дитячу косметику, яскраву гребінець або шпильку.

Природно, є й універсальні подарунки, які підійдуть і для дівчинки, і для хлопчика. До них відносяться всілякі м`які іграшки. Головне, враховувати колір. Всі діти люблять яскраві кольори: блакитний, вишневий, зелений, жовтий, червоний, а також їх поєднання. Втім, все залежить від смаків іменинниці і именниника.



Ми вже привели пару дорогих подарунків, до них можна додати портативний планетарій, який являє собою проектор з диском, де записані сюжети про космос.

Також можна подарувати набір фокусника, дитячий планшет з розвиваючими іграми. Варіантів дійсно багато, але якщо ви не є батьком, а як друг сім`ї хочете піднести подарунок, то краще поцікавитися у батьків дитини, що йому сподобається.

Вам може також стати в нагоді стаття Що подарувати дитині 6 років. У ній ви зможете знайти ще більше варіантів для подарунків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!