» » » Що подарувати дідові морозу?

Що подарувати дідові морозу?

Що подарувати Дідові Морозу?

Якщо Новий рік не за горами, то пора готуватися до свята, купувати подарунки. Що ж подарувати самому довгожданого гостю - Дідові Морозу?

Щоб порадувати дідуся, зробіть для нього подарунок своїми руками і піднесіть його від чистого серця. Який цікавий і корисний подарунок можна зробити дідусеві? Придивіться до ідей, запропонованих нижче.

Ідеї подарунків для Діда Мороза

  1. Подарунковий мішок. Зшийте красивий мішок для подарунків Дідові Морозу. Він йому обов`язково стане в нагоді.
  2. Дзвіночки. У кожного Дід Мороза є сани з оленями, на яких висять дзвіночки і радісно дзвенять. Іноді вони ламаються, тому такий подарунок буде дуже доречним і порадує не тільки Діда Мороза, а й оленів.
  3. Посох. Ну який Дід Мороз без палиці? Адже це його головний чарівний інструмент, він допомагає Дідові Морозу творити дива. Подаруйте йому посох, і жодна людина не залишиться без подарунка на Новий рік.
  4. Одяг. Вона завжди потрібна Дідові Морозу, особливо в період новорічних свят. Може, у дідуся порвалася шапка або продірявилися валянки? Тоді піднесіть йому що-небудь з цього. Ще можна зшити для Дідуся теплі рукавиці з підкладів. Він не замерзне і вже точно не захворіє, а значить, зможе привітати всіх хлопців.
  5. Частування. Дід Мороз багато працює в період новорічних свят. Якщо ви приготуєте йому що-небудь смачненьке в якості подарунка, то він не тільки порадіє, а й зможе підкріпитися в дорозі.

Це відповідні ідеї подарунків для Діда Мороза. Тепер ви знаєте, що подарувати Дідусеві і як порадувати його.

Інші ідеї подарунків ви можете отримати з статей розділу Подарунки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!