» » » Що подарувати просто так?

Що подарувати просто так?

Що подарувати просто так?

Звичайно, дуже приємно отримати або зробити подарунок на День народження або Новий рік. Але іноді хочеться зробити це без приводу, просто щоб підняти настрій, порадувати, розповісти про свої почуття. Вибір подарунка може виявитися складніше, ніж здається, навіть якщо для нього немає приводу.

Що подарувати просто так своїм близьким людям?

Ідеї простих і милих подарунків

Без приводу і спонтанно зазвичай дарують приємні дрібниці. Якщо у вас дуже довірчі відносини з людиною, то подарувати йому можна практично що завгодно, якщо це, звичайно, не непотрібний вам сувенір з далекої полиці шафи.

Для родичів підійдуть домашні подарунки, які додадуть в будинок тепла і затишку. Подаруйте красивий свічник, ваговий незвичайний чай, плед або теплі смішні тапочки.

Друзям сподобаються забавні дрібниці: смішні гуртки, ручки-невидимки, флешки-ліхтарики, яскраві навушники, чохли для телефонів і багато іншого. Вибір обмежується тільки вашою уявою і фінансами. Для подарунка просто так не дуже підходять дуже вже практичні речі, краще зосередитися на милих дурниці, які зазвичай якось ніяково купувати собі самому.

Дуже приємно буде виявити в красивому конверті два квитки на концерт або в кіно і жартівливе запрошення сходити туди. Тільки, купуючи квитки на заходи, заздалегідь з`ясуйте, чи вільний ваш друг в цей час.



Коханій дівчині, мамі, сестрі і навіть бабусі завжди можна подарувати квітку, красиву листівку або щось смачне. Якщо не хочеться дарувати банальні цукерки, можна проявити фантазію і упакувати в красиву коробочку банку ікри або пов`язати величезний бант на ананас або палицю ковбаси в залежності від смаків того, хто це потім буде їсти.

Дитині можна подарувати щось із зображенням улюбленого персонажа з мультфільму, та й взагалі діти дуже легко радіють будь-яким подарункам. Потрібно просто красиво прикрасити його і несподівано подарувати.

Колезі по роботі легко підняти настрій, просто залишивши на його робочому столі листівку з побажанням хорошого дня і шоколадкою. А можна вибрати красиву і незвичайну канцелярію, наприклад, кольорові стікери або оригінальні скріпки для паперу.

Подарунки просто так можна дарувати навіть незнайомим людям, якщо у вас легко на серці і хочеться поділитися своєю радістю з іншими. Подаруйте жінці квітка, а дитині - повітряна куля, і ви побачите, як радості в світі стало більше!

Також хороші ідеї для подарунків можна знайти в статтях розділу Подарунки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!