» » » Що подарувати хлопцеві на день народження?

Що подарувати хлопцеві на день народження?

Що подарувати хлопцеві на День народження?

Вибрати подарунок для коханого хлопця не так-то просто. Варіантів для подарунка може бути безліч, але як вибрати той, який попаде вашому хлопцю. Перш ніж вибирати подарунок, визначитеся з інтересами і діяльністю молодої людини.

прихильнику спорту

Якщо молода людина захоплюється спортом і є затятим фанатом, наприклад, футбольної команди, подаруйте йому на день народження атрибут з логотипом цієї команди. Таким атрибутом може стати светр, шарф або головний убір. Хочете бути більш оригінальними? Тоді пошукайте унікальні сувеніри. У магазинах подарунків іноді можна знайти настільний годинник у вигляді футбольного м`яча, в такому ж стилі бувають навушники, приймачі та аксесуари для комп`ютера (миша, вебкамера). Подібні речі практично завжди будуть нагадувати молодій людині про вашу винахідливості.

прихильнику комп`ютера

Подарунок у вигляді нової клавіатури, мишки або килимка буде дуже корисний любителю посидіти в інтернеті або пограти в комп`ютерні ігри. Якщо ваш хлопець проводить багато часу біля комп`ютера через свою професію, проявіть турботу і подаруйте зручну кухоль з підігрівом від USB. Молодій людині, захопленому різними мережевими іграми, можна подарувати карту оплаченого ігрового часу.

моднику

Для такої людини ідеальним подарунком на день народження стане нова туалетна вода. Можливо, ваш хлопець колись згадував про те, що йому подобається аромат певних духів, тоді зробити правильний вибір буде набагато легше. Якщо ж ви поняття не маєте про його перевагах, виходите від характеру молодої людини і своєї інтуїції.

чистюля



З таким подарунком хлопець буде згадувати про вас щоранку. Вам може здатися, що бритва не самий оригінальний подарунок, але це лише забобони. Молоді люди люблять корисні та практичні подарунки.

Для веселого хлопця легкого на підйом

Такі подарунки, як стрибок з парашутом, катання на снігоході і квадроциклі або курси екстремального водіння автомобіля, викличуть масу емоцій у молодої людини.

музикантові



Якщо ваш хлопець грає на гітарі, подаруйте йому хороші струни. Але перш проконсультуйтеся в музичному магазині про те, які струни підійдуть для його гітари. Такий подарунок ваш хлопець напевно оцінить по достоїнству. Також у кожного музиканта є свої кумири з музичного світу, подарунок у вигляді ліцензійного диска улюбленого виконавця буде дуже доречний.

книголюбові

Прийнято вважати, що найкращим подарунком є книга. Поцікавтеся у хлопця про його улюблених письменників, можливо в книжковому магазині ви зможете придбати для нього біографію автора або його невидані чернетки. Ні в якому разі не даруйте молодій людині бульварної літератури, це може сказати про ваш поганий смак.

бізнесмену

Для ділового та серйозної людини в подарунок на день народження підійде хороший шкіряний портмоне, щоденник або папка для документів. Незамінними можу стати електронна книга, наручний годинник або дорогий краватку.

Мисливцеві або рибалці

Для людини, захопленого охотою або риболовлею, річ, яка виявиться корисною в лісі, ніколи не буде зайвою. Такий річчю може стати термос, ліхтарик або газова плитка на змінних балонах.

Подарунок, зроблений своїми руками

Такий подарунок не залишиться неоціненим. Зимовий час відмінно підходить для пов`язаного светри або шарфика, влітку це може бути зшита вами чоловіча сумка для повсякденного стилю одягу. Знаючи про переваги вашого хлопця в їжі, непоганим варіантом стало б його улюблене блюдо приготоване вами. Але якщо ви не вмієте готувати, то краще за цю справу не братися і пошукати інший варіант.

Не залежно від того, якою б ви не вирішили подарувати подарунок, пам`ятайте, що він не повинен пригнічувати або принижувати вашого хлопця. Тому намагайтеся не дарувати такого подарунка, якого він би не зміг собі дозволити. Молоді люди не люблять приймати від жінок занадто дорогі подарунки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!