» » » Що подарувати на 22 роки?

Що подарувати на 22 роки?

Що подарувати на 22 роки?

Всі молоді люди в 22 роки з трепетом стежать за своєю зовнішністю, тому прекрасні подарунком буде абонемент в басейн, фітнес-клуб, тренажерний зал. Що подарувати на 22 роки? Не так-то просто буде догодити, але ми все ж спробуємо. Відповімо на найактуальніші питання і поговоримо про дівчат, хлопців, друзів і подруг.

Подарунки коханим

Що подарувати дівчині 22 роки? Сертифікат на відвідування SPA салону прекрасно для цього підійде. А так же можна буде подарувати клатч або іншу нову сумочку.

Що подарувати хлопцеві 22 роки? Хлопцеві так само можна подарувати шкіряну барсетку, гаманець або чоловічу сумку. Більшість молодих людей в цьому віці є безтурботними студентами, тому можна подарувати деякі пристрої, які допоможуть у навчанні. Це може бути електронна книга, електронний провідник або навігатор, або карту пам`яті. Все це стане в нагоді під час навчання і не раз виручить студента.



Можна подарувати сучасну літературу, наприклад, як правильно розподіляти свої ресурси, як досягти успіху в житті, як стати забезпеченою людиною і так далі. Ці книги стануть хорошими радниками молодій людині в житті. Є так само ще кілька цікавих категорій, які порадують і хлопця і дівчину в цьому віці. Комп`ютерні аксесуари і фотоподаркі напевно порадують ваших улюблених і друзів.

Подарунки друзям

Задумалися, що подарувати другу на 22 роки? Тут маса варіантів, але важливо відчути грань між безтурботним і веселим студентом і впевненим у собі чоловіком, який став самостійно рухатися в дорослому житті. Для цього краще вибирати подарунки, які зможуть підкреслити строгий зовнішній вигляд: дорогий годинник, портфель або краватку. Якщо ж ваш друг весь в розвагах і вечірках, то можна рухатися в цьому напрямку. Для подарунка підійдуть брендові аксесуари, ультрамодні окуляри або диско-куля. Для сучасних хлопців важливо підкреслити свою унікальність і стиль. Тому подарунок повинен відповідати цій вимозі. Ось кілька прикладів, які можливо вам підійдуть:

  • Електросігара. Звичайно, цей подарунок лише підійде для курців хлопців.
  • Шкіряний гаманець. Адже елегантний гаманець завжди виглядає ефектно.
  • FM-модулятор. Підійде для хлопця, у якого є машина, але відсутня магнітола. Такий пристрій просто працює від прикурювача і ловить радіо-хвилі, а також має можливість прослуховувати музику з флешкарти.
  • Намет. Вона в нагоді для веселих походів з друзями, багаття, пісні біля багаття, романтично і геніально.
  • Набір для гри в покер. Покер - досить модна гра. Буде здорово зібрати у себе друзів, влаштувавши справжній покер-клуб для друзів.

Що ж подарувати подрузі на 22 роки? Для вибору подарунка своїй подрузі потрібно згадати, що її найбільше цікавить і що їй подобається. Якщо вона любить суші, то подарувати можна аксесуари або посуд для суші. Якщо подруга любить рукоділля, то можна подарувати передплату на подібний журнал. Любительці фітнесу прекрасно підійде спортивна сумка або килимок для аеробіки. Будь-яка дівчина буде рада ювелірному прикрасі. Можна подарувати витончену ланцюжок або красиву каблучку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!