» » » Що подарувати хлопцеві на річницю відносин?

Що подарувати хлопцеві на річницю відносин?

Що подарувати хлопцеві на річницю відносин?

Багато хто скаржиться на те, що не люблять вибирати подарунки. Адже складність полягає в тому, що подарунок повинен сподобатися, бути таким, що запам`ятовується і оригінальним. Особливо складно дарувати подарунки найулюбленішим людям. Адже через подарунок ви висловлюєте своє ставлення до людини і показуєте, наскільки він вам доріг.

Що ж подарувати коханому хлопцеві в такий важливий день, як річниця відносин?

варіанти подарунків

Пофантазуйте разом. Створіть романтичну обстановку і поринете з коханою людиною в розмови про мрії. Саме в таких розмовах людина зможе розкритися і присвятити вас в свої бажання. Запам`ятовуйте будь-яку дрібницю, можливо, ви зможете здійснити одне з його таємних бажань.

Поставте себе на його місце. Уявіть, як ніби ви - це ваш молодий чоловік. Подумайте про його інтереси та захоплення. Про те, які книги він любить, які фільми його заворожують, яка музика грає в його плеєрі. Напевно, прекрасним подарунком для нього стане фільм улюбленого режисера мовою оригіналу або новий альбом музичного гурту.

Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Згадайте переваги улюбленого в їжі. У кожного є бажане блюдо. Спробуйте приготувати його своєму хлопцеві в день річниці. Це може бути щось екзотичне або виготовлені за рецептом його мами. Безсумнівно, йому буде приємно.

Hand-made. Ні для кого не секрет, що найкращий подарунок - це подарунок, зроблений своїми руками. Такий подарунок вимагає більшої уваги, креативності та вкладання душі. Якщо ви добре шиєте, малюєте або ліпіть, то для вас не буде проблемою зробити щось оригінальне і дуже красиве.



Кінострічка. Якщо у вас з молодою людиною багато спільних фотографій, то можна зробити фільм про ваші стосунки. Зараз нескладно знайти людину, яка за гроші надасть послугу якісного монтажу. Буде здорово, якщо у фільмі прозвучить пісня, яку ви разом слухали наодинці один з одним.

Екстрім. Дозвольте вашому хлопцю запам`ятати цей день на все життя. Що може бути більш захоплюючим, ніж спільний стрибок з парашутом?

Стриптиз - ось, що подарувати хлопцеві! Всі чоловіки люблять стриптиз! І якщо у вас гарне тіло і бездоганна пластика, то цей варіант для вас. Практично в кожному фітнес-клубі викладають мистецтво стриптизу. Головне - зайнятися цим заздалегідь. Адже для того, щоб освоїти основи стриптизу, знадобиться не менше місяця тренувань. І немає сумнівів, що такі зусилля ваш молодий чоловік обов`язково оцінить.

Сюрприз. Кожен подарунок можна піднести несподівано і якось його обіграти. Зробіть вигляд, що ви забули про дату або нічого не збираєтеся дарувати, а потім здивуєте свого хлопця несподіваним подарунком.

Способів і ідей для подарунка досить. Важливо лише підібрати один з них під характер вашого улюбленого молодої людини. Пам`ятайте, що який би подарунок ви не подарували своєму хлопцеві, набагато важливіше подарунка для нього завжди буде вашу увагу, любов і турбота. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!