» » » Що подарувати хлопцеві на місяць?

Що подарувати хлопцеві на місяць?

Що подарувати хлопцеві на місяць?

Місяць відносин між хлопцем і дівчиною - це свого роду знаковий термін. Адже якщо молодим людям було добре і комфортно вдвох тридцять днів, то цілком ймовірно, що ця гармонія триватиме набагато довше, а можливо і все життя. Тому немає нічого дивного, що деякі пари хочуть відзначити цю дату і підносять один одному подарунки.

Дівчата нерідко не можуть у виборі подарунка для свого молодого чоловіка, адже квіти, цукерки або іграшки не годяться в якості презенту для чоловіка, а дарувати парфуми або бритву - занадто банально і недостатньо романтично. Ідеї того, що подарувати хлопцеві на місяць відносин, наведені нижче.

Що подарувати хлопцеві на місяць відносин: ідеї

Перш ніж приступити до вибору подарунка, слід врахувати, що такий подарунок не повинен бути занадто дорогим, інакше таке підношення може поставити хлопця в незручне становище. Краще якщо це буде просто романтичний, матеріалізований знак уваги, що виражає радість того, що поруч уже цілий місяць знаходиться кохана людина. Наприклад, хорошими подарунками можуть бути:

  • Брелоки, килимки для миші, записні книжки, гуртки. Можна зробити на них оригінальну жартівливу або романтичну напис, прикрасити їх власним малюнком або фотографіями.
  • Диск з піснями його улюбленого виконавця або DVD з фільмом, де грають актори, які йому подобаються.
  • Незвичайна ручка (наприклад, у вигляді ключа) особливо порадує хлопця, якому за родом діяльності доводиться багато писати (наприклад, студента).
  • USB-флешка. Флешка бути одночасно і практичним, і романтичним подарунком, якщо записати на неї красиву електронну листівку, малюнок, колаж, першу спільну фотографію з дарчим написом або щось подібне.
  • Футболка з написом. Однак якщо хочете, щоб молода людина носив її, напис повинен бути скоріше жартівливій, ніж надмірно романтичною, адже хлопець навряд чи стане часто одягати футболку з малюнком з рожевих сердець, янголят або з віршиками про полум`яну любов.
  • Саморобний подарунок. Дівчатам-умільцям не варто довго думати над тим, що подарувати хлопцеві на місяць відносин: предмет своєї творчості - відмінний подарунок. Можна пов`язати шарф, вишити невелику картину, зшити з шматочків шкіри оригінальний брелок або ключницю. Хорошим саморобним подарунком буде і який-небудь кулінарний шедевр. Не секрет, що переважна більшість хлопців - ласуни, тому власноруч приготований торт теж дуже хороший подарунок.


Вибираючи подарунок, слід виявити почуття міри, щоб хлопець не відчув себе зобов`язаним, або, того гірше, винуватим в тому, що він не настільки уважний, щедрий і не так романтичний, як ви. Хороший подарунок може бути і не матеріальним, адже романтичний вечір, проведений з хлопцем в любові і ніжності, може бути цінніше найдорожчою речі!

При виборі подарунка для коханої людини потрібно прислухатися до того, що підказує серце, і тоді відносини триватимуть набагато довше, ніж один місяць. Про те, що подарувати хлопцеві на рік відносин, можна прочитати тут в статті Що подарувати хлопцеві на річницю відносин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!