» » » Що подарувати на річницю відносин?

Що подарувати на річницю відносин?

Що подарувати на річницю відносин?

Річниця відносин - це спогади про першу зустріч, перший поцілунок, перший визнання любові, першої серйозної сварки. Але, крім цих спогадів, завжди виникає питання: що подарувати на річницю відносин? Адже на таку дату не варто робити банальні подарунки, краватка або духи.

Подарунок власними руками

Подарунок повинен бути запам`ятовується, романтичний і цікавий. Оригінальні подарунки-сюрпризи придумані для того, щоб почуття не в`яли, а завжди були наповнені новими дивовижними враженнями. Подарунок, зроблений своїми руками, як не можна краще висловить і передасть вашу любов. Саме після таких сюрпризів залишаються найприємніші спогади. Адже в них зберігається енергія і тепло того, хто робив подарунок. Він, в прямому сенсі слова, передає турботу і любов. Мабуть, це найкраще з усього того, що подарувати на річницю знайомства коханій людині.

Варіацій таких сюрпризів може бути безліч. Наприклад, зі спільних фотографій вийде дуже цікавий колаж. Щороку або місяць проілюструвати однією фотографією, найбільш яскраво відображає ваше життя в той період. А якщо такий колаж буде оформлений у вигляді календаря, то це вийде зовсім оригінальний подарунок. Можна зробити власноруч навіть цілу книгу, яка присвячена вашої любові. У ній можна розмістити ті ж фотографії, що супроводжуються романтичними SMS-ками і любовними посланнями, які до сих пір зберігає пам`ять вашого телефону. Тут буде все залежати від вашої власної фантазії і мегабайтів збережених спільних спогадів.



І, звичайно, не забувайте ще про один приємний сюрприз, який можна зробити своїми руками. Це вечеря, смачний і вишуканий. Такий сюрприз буде вельми до речі, в якості додатку до головного подарунка.

Виконання мрії

Річниця відносин є прекрасним приводом для здійснення заповітних бажань один одного. Здійсніть в цей день мрію коханої людини. Деякі мрії, звичайно, здійснити складно. Але покупку останньої моделі БМВ, від вас, швидше за все, ніхто і не зажадає. Може хтось мріє стрибнути з парашутом, а може поплавати з дельфіном. Подаруйте йому таку можливість.

спільне пригода



Це ідеальне рішення того, що подарувати на річницю відносин. Адже, таким чином, можна зробити не тільки приємний сюрприз коханій людині, але і додати ще одне незабутнє враження в скарбничку спільних спогадів. А що ще може бути романтичніше? Якщо дозволяють фінансові можливості, можна зняти фургончик на колесах і виїхати в подорож по незвіданих місць.

Але спільне пригода зовсім не обов`язково шукати в далеких і екзотичних країнах. Романтичний тур по рідному місту теж може перетворитися в незабутню подорож, якщо при цьому буде правильно продуманий маршрут і внесена частка інтриги. А якщо пуститися в авантюру, якої ніхто з вас до цього не відчував - це буде просто незабутньо. Така пригода зможе внести свіжість і новизну у відносини і залишити найсильніші і теплі спогади. Як варіант, це може бути подорож на повітряній кулі.

практичні подарунки

Але не всім до душі романтичні подарунки і приємні сюрпризи, їм речі практичні подавай. Але, як же поєднати практичність і подарунок на річницю відносин? Речі-то, здається, несумісні. Це не так, романтику любові і практичність поєднати можна. Це можуть бути, наприклад:

  • Мишка в формі серця.
  • Валик під руку для зручності роботи за комп`ютером. Він повинен бути романтичною форми.
  • Флешка у формі серця.
  • Чашка з поцілунком.
  • Чашка в формі губ або серця.
  • Скарбничка з написом «Вони і Вона».

креативні подарунки

Не кожен може придумати креативний подарунок, такий, щоб ваша кохана людина ахнув. Наведемо невелику добірку таких подарунків:

  • Серце з троянд.
  • Серце в ланцюгах і з замком. У подарунок йде серце, а ключик від замка залишається у вас, нехай партнер завойовує ваше серце і шукає ключ від нього.
  • Можна розмістити під вікном банер, на якому буде написано визнання в любові і привітання.
  • Безліч листівок з поздоровленнями, що випадають у вигляді дощу. Тут, звичайно, буде потрібна допомога друзів. Та й будинок повинен бути, як мінімум, 2-х поверховий.

Нехай кажуть, що не подарунок головне, а увага. Швидше за все, що це заявляють люди, які самі ніколи не отримували воістину прекрасні подарунки. А ви тепер знаєте, що подарувати на річницю знайомства.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!