» » » Що подарувати, якщо немає грошей?

Що подарувати, якщо немає грошей?

Що подарувати, якщо немає грошей?

Завжди приємно вітати рідних і близьких зі святами. Але що робити, якщо на подарунок зовсім немає грошей? Не впадайте у відчай, адже можна придумати варіант, який не зажадає великого вкладення коштів. У вас вдома, напевно, знайдуться матеріали, щоб виготовити сюрприз своїми руками. Головне, вдало цей сюрприз піднести. Отримати такий подарунок, на який було витрачено особистий час, набагато приємніше, ніж куплений бездушний сувенір. Отже, розглянемо варіанти того, що можна подарувати, якщо немає грошей.

романтичні подарунки

Якщо адресатом подарунка є ваша друга половинка, то вам знадобляться наступні ідеї:

  • Листівка. Так, такий подарунок на перший погляд здається дуже банальним. Але та любов, з якою ви створите листівку, наповнить цю річ неймовірною енергетикою. Висловіть себе на папері, відкрийте своє серце. Використовуйте різноманітні предмети для прикраси - стрічки, гудзики, нитки, вирізки з журналів. Створіть абсолютно оригінальну і неповторну листівку і підпишіть її найщирішими словами любові. Така листівка може стати сильним і глибоким подарунком.
  • Можете зробити і такий варіант: вручите коханому відразу пачку листівок (або віддавайте кожен день по одній напередодні свята). Суть в тому, що всі ці листівки потрібно буде зібрати пазл, щоб прочитати привітання. Такий сюрприз можна влаштувати і друга чи подруги на день народження.
  • Ще одна ідея подарунка - чекова книжка бажань. Подаруйте другій половинці власноруч зроблену книжку, кожна сторінка якої буде являти собою чек - якесь бажання, яке ви повинні будете виконати на вимогу власника - похід в кіно, масаж, танець, нічна прогулянка і т.п. Таким чеком можна буде скористатися тільки один раз.
  • У гарну скляну банку насипте паперові серця зі словами любові і ніжними побажаннями. Якщо ви вмієте вишивати, додайте до паперових сердець в`язані або зшиті.

Подарунки на День Народження

  • Найвеселіший і не дуже витратний подарунок на День Народження - повітряні кулі. Надійти кілька яскравих куль, намалюйте маркером на них забавні пики, зв`яжіть їх разом і сміливо йдіть вітати іменинника.
  • Букет з метеликів. Якщо на живі квіти немає грошей, намалюйте на щільному папері або пластиковій пляшці кілька різнокольорових метеликів, виріжте їх і приклейте на тонкі палички. Зберіть палички в пучок і зв`яжіть атласною стрічкою.
  • Коробка-сюрприз. У коробку з-під цукерок покладіть найрізноманітніші дрібні предмети, супроводивши їх записками з поздоровленнями. Наприклад, шпильку для волосся ( "залишайся такою ж красивою!"), Повітряна кулька ( "нехай кожен день буде святковим"), аскорбінку ( "міцного здоров`я") і т.п.
  • Роздрукуйте будь-які картинки, знайдені в Інтернеті. Виріжте їх і упакуйте в мішечок з тканини. При привітанні іменинника діставайте з мішечка картинку і бажайте йому того, з чим у вас ця картинка асоціюється (можна запропонувати кожному гостю діставати по картинці). Наприклад, якщо на картинці зображено ніч і намет посеред лісу, можна побажати яскравих пригод, подорожей і романтичних зоряних ночей.


Можна запропонувати ще безліч варіантів "бюджетних" подарунків. Ваша фантазія і підбір потрібних слів допоможуть найскромніший подарунок зробити незабутнім на все життя. Інші ідеї сюрпризів ви можете почерпнути з статей розділу Подарунки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!