» » » Що подарувати на різдво?

Що подарувати на різдво?

Що подарувати на Різдво?

Різдво - свято чарівництва і виконання бажань. Як діти, так і дорослі з нетерпінням чекають цього чудового новорічного свята. У цей день у кожного є можливість порадувати близьку людину приємним подарунком. Про них варто подбати заздалегідь, до святкової метушні, інакше на придбання святкових сюрпризів не залишиться потім ні сил, ні часу. У нашій статті ми запропонуємо деякі ідеї того, що подарувати на Різдво.

Ідеї для подарунків

  • Найбільше запам`ятався, безумовно, стане подарунок виготовлений своїми руками. Це може бути саморобна креативна яскрава листівка, зроблена за допомогою кольорового паперу, картону, вирізок з газет і журналів. Також дуже просто виготовити різдвяні свічки у формі зірок. Трохи фантазії і зусиль і стара ваза для квітів, картонна коробка або порожня пляшка знайдуть друге життя в якості чудового новорічного сюрпризу.
  • Якщо ви збираєтеся відзначати Різдво в колі друзів, то ситуація з подарунком дещо спрощується. Ви можете подарувати один корисний подарунок для всіх, наприклад, спекти торт, купити пляшку хорошого вина або коробку елітної кави. Як там не є різдвяний подарунок для великої компанії друзів або ж подарунок до святкового столу - різдвяні фігурні пряники, які можна спекти самому або купити заздалегідь в магазині.
  • Напередодні Нового року та Різдва в магазинах починає з`являтися велика кількість продукції зі святковою символікою: календарі, годинник, блокноти, магніти і т. Д. Щоб створити святкову атмосферу і привітати колег, друзів або просто знайомих з наступаючими святами, така штучка буде просто необхідна.
  • Ідеї для подарунка дитині на Різдво дуже різноманітні. Зовсім крихтах, у віці до трьох років, можна подарувати брязкальця, дитячі розвиваючі ігри або іграшки. Маленькому хлопчикові підійде в якості подарунка машинка на пульті управління або іграшковий автомат, набір для зборки авіамоделі або корабля. Дівчинці можна купити ляльку, набір посуду, коляску для ляльки, набір дитячої косметики. Все залежить від захоплень і бажань дитини. Як дівчинці, так і хлопчикові сподобається комп`ютерна гра або диски з мультфільмами. Також в якості доповнення до подарунка можна прикласти невеликий солодкий сюрприз з цукерками.
  • Найбільш довгоочікуваним або приємним сюрпризом жінці на Новий рік чи Різдво стане ювелірну прикрасу, яке підкреслить її красу і жіночність. Жінок-колег по роботі можна привітати, вручивши їм невеликі симпатичні статуетки у формі ангела, як одного з різдвяних символів. Або можна вибрати практичний подарунок, наприклад, формочки для випікання, набір підставок під гаряче з різдвяним орнаментом, ємності для спецій і т. Д. Дівчині приємно буде отримати щось з косметики, наприклад, лак для нігтів або пудру, сіль для ванн, набір по догляду за шкірою обличчя і т. д.
  • Корисним і приємним подарунком для чоловіка стануть запонки або затиск для краватки, стильні рукавички, шарф, держатель в автомобіль. Можна подарувати вовняний светр із зимовим орнаментом, оригінальну фляжку для міцних напоїв, попільничку або стильну запальничку. Для молодої людини відповідним подарунком буде який-небудь комп`ютерний атрибут: навушники, колонки, джойстик для гри в приставку, бездротова миша і т. Д.


Про подарунки в цілому читайте нашу рубрику Подарунки з приводу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!