» » » Що подарувати на хрестини хлопчикові?

Що подарувати на хрестини хлопчикові?

Що подарувати на хрестини хлопчикові?

Хрестини - одне з найсвітліших свят у житті малюка. У цей день прийнято дарувати подарунки. Зупинимося докладніше на тому, що подарувати на хрестини хлопчикові.

Варіанти подарунків на хрестини

Якщо ви виступаєте в якості хресних, то тоді подарунки повинні бути традиційними. Ви можете подарувати хрестинну сорочечку, чепчик і Різк (рушник або тканину, в яке загортають малюка після того, як виймають з купелі). Такий набір ви можете зшити своїми руками. Якщо на це немає часу, то можна купити вже готовий. Пам`ятайте, що речі для хрещення повинні бути якісними і красивими.

Хрещені батьки також можуть подарувати хлопчикові хрестик і ланцюжок зі срібла або золота. Можна зупинитися і на такому презент - невеликий мішечок з льону з атласною стрічкою для локона, який буде зрізаний під час священного обряду.

Якщо ж ви будете присутні на хрестинах в якості гостя, то тоді можете подарувати хлопчикові дитячу Біблію з барвистими ілюстраціями і іконку з ликом святого - покровителя малюка. До такого набору можна додати срібну ложечку. Нею прийнято злегка стукати по новим зубкам малюка, тим самим оберігаючи його від псування і хворобливого прорізування.



Кулон з ім`ям дитини або невеликий фотографією стане відмінним подарунком на хрестини. Для нього необов`язково купувати ланцюжок. Кулон можна підвісити на тонку чорну або білу мотузку.

На хрестини досить часто дарують звичайні для малюка речі: курточку, комбінезон, светр і так далі. Можна розглянути і такі варіанти: ходунки, коляска, іграшки. Всі ці речі обов`язково знадобляться малюкові, але вони повинні бути безпечними для його здоров`я.

Якщо ж мало грошей на покупку подарунка, то можна допомогти батькам з підготовкою столу. Крім цього, можна також спекти або купити гарний торт, який стане відмінним доповненням для святкового столу.

Також рекомендуємо прочитати статтю Що хресні дарують на хрестини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!