» » » Що подарувати молодій мамі?

Що подарувати молодій мамі?

Що подарувати молодій мамі?

Народження малюка - завжди радість для всієї родини. Але для молодої мами це ще й серйозне навантаження, особливо в перший рік малюка. Тому, вирушаючи в гості до подруги, подумайте гарненько, що подарувати молодій мамі, щоб по-справжньому порадувати її.

Подарунки для малюка

Звичайно, можна дарувати все, що потрібно постійно малюкові. Це дитяча косметика, ванночку, іграшки-брязкальця, костюмчики на виріст, самостійно пов`язані пінетки і кофтинки, чепчики, повзунки (це особливо потрібний товар, який потрібно в величезних кількостях). Можете подарувати гарний комплект дитячої постільної білизни, ковдру - тонке або тепле. Останнім часом стало популярним дарувати торт з памперсів. Багато хто стверджує, що це не гігієнічно, інші, навпаки, сперечаються, що це дуже красиво і мама зрадіє. Але найкраще подарувати торт і памперси окремо. Памперси підуть малюкові, а невеликий шматочок торта з`їсть мама, і всі будуть раді.

Подарунки для мами

Дуже багато матусь стверджують, що дуже хороший подарунок - радіоняня. Один її блок кладеться в ліжечко грудничку, а другий мама носить з собою. Трохи малюк завозився уві сні, мама може підійти і заколисати його, щоб не прокидався. А коли дитина підросте, радіоняня сповістить маму, яка на кухні, наприклад, щі варить, що фантазія малюка набула загрозливих розмірів і скоро відбудеться непоправне руйнування в квартирі. По любому звуку мама зможе визначити, чим зайнята дитина.



Є така цікава річ, як дитячий шезлонг, в нього кладеться малюк, і мама його може поставити в будь-яке місце кімнати, в якій знаходиться сама. У ньому дитина буде напів-лежати, це положення підходить і для сну, і для неспання.

Найголовніша проблема молодих мам - втома. Тому дуже хорошим подарунком стане для неї похід в салон краси, на спа-процедури, на масаж, в перукарню. Тому сертифікат на такі заходи підійде матусі дуже-дуже! До речі, такі подарунки будуть з радістю сприйнято жінкою в будь-якому віці, пам`ятайте про це, коли вирішуєте, що подарувати мамі молодої людини



Увага, тільки СЬОГОДНІ!