» » » Що мамі подарувати недороге?

Що мамі подарувати недороге?

Що мамі подарувати недороге?

Мамі завжди хочеться зробити хороший подарунок, але буває, що коштів на щось дороге не вистачає. Але не варто засмучуватися, адже можна придбати відмінну річ за розумною ціною.

У цій статті ми розглянемо, що недороге, але корисне і красиве можна подарувати мамі.

Як подарувати цікавий і недорогий подарунок?

Вибираючи мамі подарунок, важливо пам`ятати, що її не хвилює ціна презенту, їй важлива увага і турбота сина або дочки. Тому не варто засмучуватися, якщо зараз немає коштів на покупку чогось дорогого: мама все одно оцінить ваш дар.

З турботою про маму

Можна подарувати мамі подарунок, який висловить вашу турботу про неї. Це може бути теплий плед, який зігріє її зимовими вечорами, набір для чайної церемонії, кава-прес, шаль, хустку. Якщо у мами проблеми зі здоров`ям, то доречні будуть масажери чи ортопедична подушка.

Ювелірний виріб



Можна піднести мамі недороге ювелірний виріб зі срібла. Це може бути ланцюжок з кулоном, хрестиком або образком святого. Також можна розглянути варіант покупки бус або браслета з напівкоштовних каменів. Такий подарунок буде ще й корисний для здоров`я, оскільки будь-які самоцвіти дію позитивно на організм, особливо сердолік.

хенд мейд

Можна подарувати мамі подарунок, зроблений своїми руками. Це може бути колаж з ваших або її фотографій, торт з оригінальною прикрасою, хустку з вишивкою або в`язані речі. Можна також купити звичайнісіньку вазу і декорувати її оригінально. Якщо ви займаєтеся якимось дибо рукоділлям або захоплюєтеся дизайном, створите для мами унікальний виріб.

Можливо, вам будуть також корисні наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!