» » » Що подарувати мамі?

Що подарувати мамі?

Що подарувати мамі?
Що подарувати мамі?

Не секрет, що найскладніше вибрати гідні подарунки найдорожчим людям, а хіба є в цьому світі хтось ближче мами? Люблячі дочки і сини завжди з великою увагою і трепетом вибирають подарунки на те або інше свято для своїх мам. Щоб полегшити вам пошук подарунка для коханої жінки, ми дамо вам кілька загальних порад, а також запропонуємо конкретні варіанти з різних приводів.

Як вибрати подарунок мамі: загальні поради

  • Думаючи про те, що можна подарувати мамі, обов`язково враховуйте її вік. Подарунки мамам на 30, 45 або 60 років повинні бути різними, адже в силу віку змінюється здоров`я жінки, її інтереси, пріоритети. Також обов`язково потрібно враховувати особливості мами, її смак. Наприклад, перш ніж подарувати їй домашня тварина, потрібно переконатися в тому, що у мами немає на нього алергії, що вона здатна і хоче доглядати за ним.
  • Постарайтеся знайти такий подарунок, який не тільки порадує маму, а й принесе практичну користь. Подаруйте те, що можна використовувати. У цьому сенсі також корисні в якості подарунків речі, про які мама мріє. Щоб з`ясувати, що це за речі, можна завести напередодні свята ненав`язливий розмова з мамою про це, можливо, згадати, про що мама говорила вголос, або поцікавитися у близьких родичів і її подруг.
  • Чайний сервіз.Робіть ставку на якість. Так, краще купити щось менш масштабне, але якісне. Наприклад, нехай це краще буде сучасний чайний сервіз з вишуканим дизайном, ніж дешева мікрохвильовка.
  • Жінки люблять красиві дрібниці, тому подбайте про симпатичну упаковці для подарунка, листівці (наприклад, якщо це подарунок літній мамі від сім`ї дочки чи сина, то їй приємно буде отримати саморобну листівку від онука / онучки). Звичайно ж, не забудьте про квіти.
  • Подарунок повинен відповідати свята. Так, на чергове 8 березня можна подарувати милу дрібничку, приємний невеликий предмет для побуту, прикраса або щось, зроблене своїми руками. А ось День народження, тим більше ювілей, вимагає більш "солідних" подарунків.

Що подарувати мамі: конкретні варіанти

Подарунки на 8 березня

Весняний жіноче свято - це відмінний привід порадувати свою маму чимось приємним, необов`язково дорогим, але обов`язково милим і жіночним, адже свято жіночий!

  • Квіти в горщику.Традиційний подарунок - це букет квітів. Однак для мами він повинен бути особливим, адже це не квіти для юної дівчини на побачення. Якщо мама любить якісь певні квіти, піднесіть саме їх. Купуючи квіти, зверніться за допомогою до флориста - нехай з них складуть вишукану і гармонійну композицію і прикрасять подарунковій папером. У комплект можна придбати коробку шоколадних цукерок до чаю, якщо здоров`я мами дозволяє. Як альтернативний варіант можна піднести кімнатна квітка в горщику (він не повинен вимагати надто важкого догляду).
  • Теплий плед для мами.Для літніх мам приємними виявляться побутові речі, які подарують затишок. Це можуть бути красиві і м`які домашні тапочки, м`які великі рушники, ніжний і теплий плед, а також домашній халат.
  • Набір косметики.Набір уходовой або декоративної косметики - хороший подарунок мамі від дочки. Якщо ж ви не впевнені в тому, що правильно вгадаєте з вибором косметики, то можна просто обмежитися подарунковим сертифікатом і подарувати його в красивому конвертику. Або ж можна подарувати сертифікат на відвідування салону краси.
  • Можна подарувати мамі квиток на концерт улюбленого виконавця або, наприклад, квиток в кіно на відповідний фільм та ін. Вона обов`язково зрадіє цьому недорогому, але приємному подарунку!
  • Можна зробити недорогий подарунок мамі в залежності від її хобі або захоплень. Так, наприклад, якщо вона захоплюється садівництвом, подаруйте пакетик насіння рідкісних і красивих квітів, які вона зможе виростити сама, книгу улюбленого автора, нові спиці і незвичайну пряжу, якщо мама захоплюється в`язанням, і т. Д.


також читайте Що подарувати мамі на 8 березня.

Що подарувати мамі на День народження?

На День народження слід дарувати більш солідні подарунки, якщо дозволяють фінанси. Пропонуємо декілька відповідних ідей для цього свята:

  • Праска.Побутова техніка. Можна подарувати холодильник, мікрохвильову піч, плиту, пилосос, праска і ін. Головна вимога - якість і простота у використанні, особливо якщо мама у віці і погано вміє розбиратися в складній техніці. Це хороший варіант подарунків мамі від сина, адже чоловіки зазвичай добре розбираються в техніці, а тому син зможе вибрати найбільш підходящий подарунок для своєї мами в цій області.
  • Літнім мамам будуть корисні будь-які подарунки, які допоможуть контролювати здоров`я, піклуватися про нього, покращувати його. Наприклад, можна подарувати путівку в санаторій, термобілизна, щоб мама не мерзла взимку, якісний тонометр і т. Д.
  • Досить бюджетними варіантами, але також приємними, є косметика, прикраси, предмети дизайну інтер`єру. Такі подарунки будуть приємні молодій мамі, яка любить красиві речі, піклується про свій зовнішній вигляд і затишку свого житла.
  • Фотосесія в подарунок.Для мам також приємними є подарунки-враження. Подаруйте їй фотосесію у хорошого фотографа, поїздку в яке-небудь гарне місце. Якщо мама зазвичай скромно відзначає свій День народження або не зазначає зовсім, ви можете приємно здивувати її, організувавши торжество самостійно, яке стане для неї сюрпризом. Можна замовити столик в ресторані, заздалегідь спланувати меню, обдзвонити і покликати всіх її близьких і друзів. Коли всі гості будуть в зборі, а святковий стіл готовий, привезіть маму на таксі в місце святкування. Позитивні емоції забезпечені!


Окрема тема - це ювілей. Про те, чим можна порадувати улюблену маму в цей день, читайте в статті Що подарувати мамі на ювілей. Також вам може бути корисна стаття Що подарувати мамі на День народження.

Подарунки на День весілля

День весілля - це свято ваших батьків, коли подружжя вітають один одного з ще одним спільно прожитим роком в шлюбі. Діти за традицією є другими значущими гостями на цьому святі, адже вони є продовженням батьків, тому привітати своїх тата і маму з цим святом потрібно обов`язково. Розглянемо, як з цим святом можна привітати маму:

  • Можна подарувати подарунок, пов`язаний з річницею весілля батьків. Так, на срібне весілля можна подарувати срібну прикрасу, а на 35 років - що-небудь коралового кольору.
  • Перлова нитка.Прикраси і квіти - також традиційні подарунки в цей день. Якщо мама молода і любить біжутерію, то можна піднести їй оригінальна прикраса, але зі смаком. Якщо мама у віці, то краще звернутися до класики: перлова нитка або суворе кольє припадуть їй до смаку. Що стосується кольорів, то краще замовити композицію з маминих улюблених.
  • Якщо ви хочете привітати батьків разом, а не купувати кожному окремі подарунки, то можна подарувати, наприклад, їх сімейний портрет. Заздалегідь дайте хорошому художнику фото своїх батьків, щоб він встиг написати красиву картину до свята. Також, якщо ви маєте в своєму розпорядженні значною кількістю грошових коштів, можна подарувати батькам спільну поїздку в гарне місце або замовити романтичну вечерю в ресторані на двох.

Більше різних ідей для подарунків ви знайдете в статтях розділу Подарунки для жінок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!