» » » Що подарувати мамі на 50?

Що подарувати мамі на 50?

Що подарувати мамі на 50?

День народження мами - свято особливе, а 50-річчя - воістину «золотий ювілей». До вибору подарунка для найдорожчого і близької вам людини потрібно поставитися відповідально, але головне - з душею.

Квіти і тільки квіти

Ну який ювілей без квітів? Найвишуканіший подарунок не справить належного ефекту без букета шикарних троянд. Покладіть в букет вітальну листівку або записку з віршами на честь мами. Нехай ці вірші будуть особистими, щоб мама відчула свою значимість, вашу увагу, турботу і тепло.

безпрограшний подарунок

Коли постає питання про те, що подарувати мамі 50 років, хороша косметика - безпрограшний подарунок. Чудово, якщо фінанси дозволять придбати дорогу косметику або продукцію відомих світових брендів. Адже справа тут не тільки в ціні, головний козир - висока якість. Можна заздалегідь в ненав`язливій формі поцікавитися, продукція яких виробників їй подобається. Можливо, у мами є давня мрія, яку ви допоможете здійснити.



Відмінним подарунком буде абонемент у фітнес-центр або візит в спа-салон. Попередньо проконсультуйтеся з досвідченим фахівцем, щоб запропоновані процедури були не тільки приємними, а й максимально корисними. Важливо також, щоб відвідування подібного роду закладів не завдало дискомфорту і не став справжніми тортурами замість задоволення.

Золотому ювіляру - золотий подарунок

Яка жінка встоїть перед розкішною прикрасою? Що подарувати мамі на 50, що не золоту дрібничку, адже ювілей-то - «золотий». Сучасні вироби із золота - це пишність форм і витонченості стилю, тому підібрати стоїть подарунок не складе особливих труднощів. Золотий ланцюжок з кулоном, миле колечко, чудова брошка або годинник - королівський подарунок для жінки будь-якого віку. А щоб подарунок був дійсно пам`ятним і ексклюзивним, можна скористатися послугами гравіровщіка. Можна замовити гравіювання маминих ініціалів, вигравіювати дату або просто красиві слова, наприклад: «Від дітей, з любов`ю».

Корисні і приємні подарунки



Не потрібно дарувати непотрібних подарунків, особливо на ювілеї. А вже тим більше, якщо мамі 50 років. В її будинку і так накопичилося купа непотрібних дрібничок, вазочок і статуеток, які заховані в шафах або порошаться на полицях. Однак не всі «потрібні» подарунки здатні створити атмосферу свята в цей день. Ну яка радість від сковороди з ексклюзивним покриттям або дорогий каструлі? Це прямий натяк, який говорить сам за себе, типу: «Твоє місце на кухні». У п`ятдесятилітньому віці у жінки, нарешті, з`являється вільний час. Діти вже виросли, і в самий раз зайняти свій особистий простір. Що подарувати мамі 50 років, вирішувати вам. Можна купити хорошу цифрову камеру чи мобільний телефон з безліччю функцій. Вона зможе урізноманітнити своє дозвілля і зайнятися фотографією. Якщо ваша мама любить читати, можна подарувати їй електронну книгу. Ну а для "просунутих" мам в самий раз буде ноутбук або планшет.

Свято для мами на ювілей

Мама - людина, яка все життя дарує нам не тільки подарунки, а й організовує свята. Тому не важливо, що подарувати мамі на 50, набагато важливіше, як піднести подарунок. Проявіть фантазію і організуйте справжнє свято. В першу чергу, позбавте маму від турбот по господарству, особливо напередодні торжества. Зробіть сюрприз, запросивши її давню подругу або родичів, з якої вона давно хотіла побачитися. І неважливо, де святкувати ювілей, зал або кімната повинні бути ошатними. Повітряні кульки, квіти на столі піднімуть настрій, а прикрашений стілець ювіляра дозволить мамі відчути себе королевою балу. З тамадою або без нього організуйте незабутню зустріч іменинниці. Зробіть коридор зі свічок або арку з квітів. Перегляньте разом з гостями цікавий ролик з найприємнішими моментами її життя.

Подорож - відмінний подарунок на ювілей

Подарунки, свята - все це добре, але трохи буденно і банально. Якщо ви хочете здивувати і порадувати матусю чимось неординарним, подаруйте їй подорож. Можливо, це буде закордонний тур або путівка в санаторій, а може, незабутній круїз на теплоході. Подорож допоможе відволіктися від вікових переживань, подарує масу нових вражень.

Неважливо, що саме ви подаруєте мамі на 50-річчя, важливо, щоб подарунки несли позитив, дарували теплоту і любов ваших сердець.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!